Hakkari'de Hasta Almaya Giden Ambulans Kara Saplandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Hasta Almaya Giden Ambulans Kara Saplandı

Hakkari\'de Hasta Almaya Giden Ambulans Kara Saplandı

Hakkari'de bir hastayı almaya giden 112 Acil Sağlık Hizmetleri'ne ait ambulans, aşırı yağışlar nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak kara saplandı.

12.01.2012 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de bir hastayı almaya giden 112 Acil Sağlık Hizmetleri'ne ait ambulans, aşırı yağışlar nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak kara saplandı. Hasta başka ambulansla alınırken, kara saplanan ambulans iş makinesi yardımıyla çıkarıldı.

Hakkari'de bu sabah saatlerinde böbreklerinde rahatsızlanan Fatma Tatlı için 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nden yardım istendi. Bunün üzerine hastanın bulunduğu Yukarı Merzan Mahallesi'ne giden sağlık ekibinin içinde bulunduğu ambulans, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzarine kayganlaşan yoldan çıkarak kara saplandı. Kara saplanan sağlık ekipleri, bu kez arkadaşlarından yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen başka bir ambulans hastayı evinden alıp Hakkari Devlet Hastanesine ulaştırdı.

Kara saplanan ambulansı kurturmak için ekipler Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) aracıyla mahalleye gitti. Aracın önündeki kar kütleleri temizlendikten sonra yolda geçen Karayollarına ait iş makinesinin de yardımıyla ambulans çıkartıldı. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Hasta Almaya Giden Ambulans Kara Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement