Hakkari'de Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu Kutlandı

Hakkari\'de Polis Teşkilatı\'nın Kuruluşu Kutlandı

Hakkari'de Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

10.04.2013 12:42  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Tören Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Tören öncesi dedektör köpek bomba araması yaparken, binaların tepelerine keskin nişancılar yerleştirildi. Törene Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve polisler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Polis Teşkilatı'nın etkili, süratli ve kaliteli hizmet vermek için hızlı bir değişime girdiğini belirtti. Ergüder, "Desteğini halktan alan, ülkede birlik ve bütünlüğünün bozulmaması ve sürekli kılınması için gece gündüz demeden fedakarlık gösteren Polis Teşkilatımızın 168'inci yıldönümüdür. Aziz milletimizin gönlünde taht kuran, daima halkıyla bütünleşen teşkilatımızın her kademesindeki görevlileri kutluyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, etkili, süratli ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla teşkilatımız hızlı bir değişim ve gelişim içine girmiştir" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ergüder ve beraberindeki polis memruları daha sonra Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret ederek çiçek verdi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement