Hakkari'de Şehit Polisler İçin Hazin Tören (2) - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Şehit Polisler İçin Hazin Tören (2)

Hakkari\'de Şehit Polisler İçin Hazin Tören (2)

ŞEHİTLER UÇAKLA MEMLEKETLERİNE UĞURLANDIHakkari yakınlarındaki Depin Polis Kontrol noktasında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu şehit düşen Hakkari il Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları 25 yaşındaki Hamza Irmak ve 34 yaşındaki Abdullah Bozkurt için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndaki törenin ardından Van'da da uğurlama töreni yapıldı.

28.07.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞEHİTLER UÇAKLA MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Hakkari yakınlarındaki Depin Polis Kontrol noktasında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu şehit düşen Hakkari il Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları 25 yaşındaki Hamza Irmak ve 34 yaşındaki Abdullah Bozkurt için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndaki törenin ardından Van'da da uğurlama töreni yapıldı.

Van Ferit Melen Havalimanı'nda yapılan törene Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van İl Jandarma Komutanı Albay Yücel Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı. İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın dua okumasının ardından şehitlerin cenazeleri tören mangasının omuzlarında bir süre taşınarak uçağa konuldu. Şehit Hamza Irmak Ankara'ya, Abdullah Bozkurt ise Yozgat'a uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Şehit Polisler İçin Hazin Tören (2) - Son Dakika


Advertisement