Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi

Hakkari'de şehitler için tören düzenlendiHAKKARİ - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde el bombası patlaması ve teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

25.12.2017 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de şehitler için tören düzenlendi

HAKKARİ - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde el bombası patlaması ve teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutan Yardımcılığı 4. Hudut Tabur 4. Hudut Bölüğü emrinde görevliyken konteynerde nöbet için hazırlık yapıldığı esnada üzerindeki el bombasının patlaması sonucu şehit olan er Ferhat Muratoğlu ile Dağ Komando Tugayı 3. Dağ Komando Tabur Komutanlığı bünyesinde görev yapan ve Şemdinli ilçesi 2398 Rakımlı Tepe bölgesinde yürütülen Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak Operasyonu sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş Hüseyin Çam ve Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil için Hakkari Dağ ve Komando Tugayında tören düzenlendi. Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, siyasi parti temsilcileri, şehitlerin ailesi, askeri erkan ve polisler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve şehitlerin özgeçmişinin okunması ve yapılan duaların ardından şehitlerin naaşı silah arkadaşları tarafından helikoptere alınarak memleketlerine gönderildi.

Hakkari\'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement