Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Hakkari İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

18.10.2018 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilik Konferans Salonu'nda Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar ile yapılması planlanan hizmetler ele alındı.

Burada konuşan Toprak, kentte devam eden, tamamlanmak üzere olan, tamamlanan ve başlama aşamasında olan, değişik sektörlerde 457 proje bulunduğunu söyledi.

Toprak, "Bunların yaklaşık değeri bugüne kadar ödenenler de dahil olmak üzere 6 milyar 437 milyon 300 bin lira. Bu tabii çok ciddi bir rakam. Bize düşen de bunları çok iyi takip ederek, hem fiziki, hem nakdi olarak gerçekleştirilmelerini sağlamak. Uygulamada aksaklıklar varsa bunları aşmak ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak. Tabii yatırımcı kuruluşlarımız kendi sektörlerine göre bunları takip ediyor. İlimizde yaklaşık 6,5 milyar gibi çok büyük bir yatırım faaliyeti devam ediyor. Bu yatırımları layıkıyla tamamlamamız gerekiyor." diye konuştu.

Toprak, daha sonra bölge ve il müdürlerinden yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Hakkari Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdoğan Bada, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gürcan Görgülü, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement