Hakkari PKK'nın Şehit Ettiği Vedaş Arıza Şefi Özdel Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Hakkari PKK'nın Şehit Ettiği Vedaş Arıza Şefi Özdel Toprağa Verildi

Hakkari PKK'nın şehit ettiği VEDAŞ arıza şefi Özdel toprağa verildi (2)PKK'nın şehit ettiği VEDAŞ arıza şefi Özdel toprağa verildi (2)VEDAŞ TEKNİKERİ ŞAHİN DE TOPRAĞA VERİLDİYüksekova'da PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda Sabri Özdel ile birlikte hayatını kaybeden VEDAŞ teknikeri...

07.09.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari PKK'nın şehit ettiği VEDAŞ arıza şefi Özdel toprağa verildi (2)

PKK'nın şehit ettiği VEDAŞ arıza şefi Özdel toprağa verildi (2)

VEDAŞ TEKNİKERİ ŞAHİN DE TOPRAĞA VERİLDİ

Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda Sabri Özdel ile birlikte hayatını kaybeden VEDAŞ teknikeri 35 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Hazım Şahin de memleketi Hakkari'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

VEDAŞ teknikeri Şahin'in cenazesi, Hakkari Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra Medrese Mahallesindeki camiye getirildi. Burada kılanan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından Şahin'in cenazesi, omuzlarda taşınarak Kızıl Kümbet mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören boyunca Şahin'in yakınları Kürtçe ağıtlar yakıp, gözyaşı döktü.

Cenaze törenine, Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Hakkari eski Milletvekilleri Esat Canan, Abdulmuttalip Özbek, VEDAŞ Hakkari Müdürü İsmail Özdemir ile Van, Hakkari ve ilçelerinden yüzlerce kişi katıldı. Şahin'in taziyesinin ise Medrese Mahallesinde yapılacağı belirtildi.

Hakkari PKK\'nın Şehit Ettiği Vedaş Arıza Şefi Özdel Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari PKK'nın Şehit Ettiği Vedaş Arıza Şefi Özdel Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement