Şemdinli'de PKK'nın Taciz Ateşi Sonucu 5 Korucu Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de PKK'nın Taciz Ateşi Sonucu 5 Korucu Yaralandı

Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı taciz ateşi sonucu 5 güvenik korucusunun yaralandığını açıkladı.

12.06.2017 22:44  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı taciz ateşi sonucu 5 güvenik korucusu yaralandı.

KORUCULARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "12.06.2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Derecik Umurlu Tepe Üs Bölgesinde bulunan görevlilerimize bölücü terör örgütü mensuplarınca Kuzey Irak bölgesinden taciz ateşi yapılmıştır. Yapılan saldırı neticesinde 5 güvenlik korucusu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, sevk edildikleri Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavilerine başlanılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Şemdinli\'de PKK\'nın Taciz Ateşi Sonucu 5 Korucu Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de PKK'nın Taciz Ateşi Sonucu 5 Korucu Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor
    11:54 Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor

    Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın çevresinde görülen fareler, özellikle köprünün ayaklarında yoğunlaşarak esnafı ve vatandaşları tedirgin ediyor. Fareler, çevreye bırakılan buğday, ekmek ve pirinç gibi ürünlerle besleniyor. Vatandaşlar, yetkililerden fare popülasyonunun kontrol altına alınması için önlem alınmasını talep ediyor.

  • P. Karşıyaka'nın Genç Oyuncusu Demircan Demir, Haftanın Genç Oyuncusu Seçildi
    11:54 P. Karşıyaka'nın Genç Oyuncusu Demircan Demir, Haftanın Genç Oyuncusu Seçildi

    P. Karşıyaka'nın 2004 doğumlu oyun kurucusu Demircan Demir, Samsunspor karşısında gösterdiği performansla Türkiye Basketbol Süper Ligi tarafından 'Haftanın Genç Oyuncusu' seçildi. Demir, maçta 8 sayı, 2 ribaund ve 6 asist yaparak dikkat çekti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    11:54 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi
    11:53 Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi

    Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi. Vali Ersin Yazıcı, devir teslim programında yeni görevlere başlayacak olan Dolu'ya başarılar diledi. Yazıcı, geçen yıl yaşanan depremin şehirde olumsuz etkiler bıraktığını belirterek, Müftülük çalışanlarının bu sorumluluğu taşımaya devam edeceğine inandığını söyledi. Programda, Şahin Yıldırım tarafından Dolu'ya cübbesi giydirildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Belediye Başkanlarını Ağırladı
    11:53 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Belediye Başkanlarını Ağırladı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Özvatan, Bünyan ve Sarıoğlan belediye başkanlarını ağırladı. Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

  • Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi
    11:52 Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi

    Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaya geçidinde tırın altında kalan bir kişi itfaiye ekiplerince çıkartılıp, hastaneye sevk edildi. Şehir içi trafiğine çıkışı yasak olan saatler arasında tır ile seyir halinde olan sürücüye 690 TL para cezası uygulandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor
    11:51 Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor

    Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar yer alacak.

  • Samsun'da kaçak alkol ve sigara operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
    11:49 Samsun'da kaçak alkol ve sigara operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

    Samsun'un Yakakent ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, bir suç örgütünün yurt dışından getirttiği kaçak alkol ve sigaraların piyasaya sürülmek üzere olduğu bilgisi üzerine harekete geçildi. İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yapılan aramalarda, 77 litre kaçak içki, 13 litre el yapımı içki ve 1216 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlem başlatıldı.

  • Silivri'de Husumetli Şahıs Kahvehaneye Saldırdı
    11:48 Silivri'de Husumetli Şahıs Kahvehaneye Saldırdı

    Silivri'de aralarında husumet bulunan şahsın kahvehanesine av tüfeği ile saldıran şahıs tutuklandı. İdris Ö. isimli şahıs, üç yıl önce aralarında husumet bulunan Mesut K.'nin sahibi olduğu kahvehaneye gelerek av tüfeğiyle ateş ederek olay yerinden ayrılmıştı. Şüpheli şahıs Silivri İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince yakalanırken emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Adıyaman'da trafik polisleri motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı
    11:48 Adıyaman'da trafik polisleri motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı

    Adıyaman'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, Demokrasi Parkı, Atatürk Bulvarı, Gölebatmaz, Gökkuşağı caddelerinde motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı. Komiser Yardımcısı Mehmet Bakır, kask takmanın önemini vurgulayarak, yaz aylarında motosiklet kullanımının arttığını ve trafik timlerinin sürücülere kask takmaları konusunda uyarılarını yineledi.

  • Sakarya'da bir evde kaydedilen uyuşturucu ortamı sosyal medyada paylaşıldı
    11:47 Sakarya'da bir evde kaydedilen uyuşturucu ortamı sosyal medyada paylaşıldı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da 3 Ton Kaçak ve Sahte Etil Alkol Ele Geçirildi
    11:45 Antalya'da 3 Ton Kaçak ve Sahte Etil Alkol Ele Geçirildi

    Antalya'da jandarmanın bir depoya gerçekleştirdiği operasyonda 3 ton kaçak ve sahte etil alkol ele geçirildi. Döşemealtı ilçesinde şüpheli bir şahsın kaçak alkol üretimi yaptığı bilgisini alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi. Depoya baskın düzenleyen ekipler, 3 ton kaçak ve sahte etil alkol ele geçirdi. Olayla ilgili adli işlemlere başlandı.


Advertisement