Hakkari Valisi, Kürtçe Şarkıya Eşlik Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi, Kürtçe Şarkıya Eşlik Etti

Hakkari Valisi, Kürtçe Şarkıya Eşlik Etti

Hakkari'de İl Defterdarlığı tarafından '23'üncüVergi Haftası' nedeniyle düzenlenen 2011 yılı vergi rekortmeni ve 'Maliye Gecesi'ne katılan Vali Muammer Türker, yerel sanatçı Fuat Ege'nin söylediği Kürtçe 'Rındamın' (Güzelim) şarkısının bir...

03.03.2012 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de İl Defterdarlığı tarafından '23'üncüVergi Haftası' nedeniyle düzenlenen 2011 yılı vergi rekortmeni ve 'Maliye Gecesi'ne katılan Vali Muammer Türker, yerel sanatçı Fuat Ege'nin söylediği Kürtçe 'Rındamın' (Güzelim) şarkısının bir bölümüne eşlik etti. Gecede ödül alan vergi rekortmenleri, halay çekti.

Şenler Oteli'ndeki yemekli ödül törenine Hakkari Valisi Muammer Türker, Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Muhammet Önder, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cemal Erip, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabih Kayhan Mali Müşavirler İl Temsilcisi Tahirhan Taş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan işadamları ve maliye çalışanları katıldı. Vali ve beraberindekiler tarafından kurumlar ve gelirler vergisinde birinci ve ikinci olanların ödülleri verildi.

"Hakkari VERGİ GÖSTERGESİNDE SON SIRADA"

Vali Muammer Türker, vergi alan ile veren arasında bir ilişkinin kurulması gerektiğini belirtti. Türker, şöyle dedi:

"Devletin parayı doğrudan insanlara herhangi bir hizmet karşılığında vermesi yerine onlardan yapılan faaliyet karşılığı belirli bir miktarda para alarak bir anlamda hizmet üreten de hizmetten yaralananlar arasından irtibatın, bir gönül ilişkisinin kurulması anlamına gelir. Ama her şeyden öte kamu hizmetlerini yürütmek için vergiye ve paraya ihtiyaç duyar. Bunu sağlamak içinde vergi koyar devletler. Hakkari maalesef birçok vergi göstergesi bakımında son sıralarda yer alıyor."

VALİ TÜRKER KÜRTÇE ŞARKIYA EŞLİK ETTİ

Hakkarili sanatçı Fuat Ege'nin Kürtçe söylediği 'Rındamın' (Güzelim) şarkısına Vali Muammer Türker de kısa bir dörtlükle destek verdi. Valinin tören salonunda ayrılmasıyla birlikte maliye çalışanları ile vergi rekortmeni işadamları, canlı müzik eşliğinde geç satlere kadar halay çekti. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi, Kürtçe Şarkıya Eşlik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement