Hakkari Valisi Toprak, Kanaat Önderleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Toprak, Kanaat Önderleriyle Toplantı Yaptı

Hakkari Valisi Toprak, Kanaat Önderleriyle Toplantı Yaptı

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kent merkezi ve ilçelerindeki aşiretlerin ileri gelenleriyle yemekte bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

17.11.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kent merkezi ve ilçelerindeki aşiretlerin ileri gelenleriyle yemekte bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Bir otelde verilen yemeğe Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdür Vekili Sinan Ergen ve aşiretlerin ileri gelenleri katıldı. Yemek öncesi konuşan Vali Toprak 2,5 ay önce aşiretlerin önde gelenleriyle geniş kapsamlı toplantı yaptıklarını, bugün de bu toplantının ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN İSTİŞARE YAPACAĞIZ

Vali Toprak bu tür toplantıların süreceğini belirterek, "İlimizin ileri gelenleri, il müdürlerimiz, vali yardımcılarımız, komutanlarımız ve başsavcımızla da konuları birlikte değerlendirerek, ilimizin her türlü probleminin çözümü için istişare yapacağız. Bu toplantıların çok faydalı olduğunu bir önceki toplantımızın yansımalarından bizzat gördük. Dışarıdan gören ve değerlendiren Hakkarililerin fikir babası olan sizlerle beraber olmak bizlere de yeni görüş açıları, yeni ufuklar açabilir. Bizim atlamış olduğumuz veya dikkatimizden kaçan konuları biz sizlerle istişareler içerisinde vakıf olabiliyoruz. Bizim de sizlere iletebileceğimiz konular olabiliyor" dedi.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Toprak, Kanaat Önderleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement