Hakkari Valisi Toprak, Kentin İleri Gelenleriyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Toprak, Kentin İleri Gelenleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Hakkari Valisi Toprak, Kentin İleri Gelenleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Hakkari Valisi Toprak, kentin ileri gelenleriyle yemekte bir araya geldiHakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kent merkezi ve ilçelerindeki aşiretlerin ileri gelenleri, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

06.09.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Toprak, kentin ileri gelenleriyle yemekte bir araya geldi

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kent merkezi ve ilçelerindeki aşiretlerin ileri gelenleri, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Vali Toprak tarafından bir otelde verilen yemeğe, günlerdir Çukurca ilçesi kırlasında sürdürülen operasyonun başında olan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, HDP Hakkari eski Milletvekili Esat Canan, AK Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, il ve ilçelerdeki aşiretlerin ileri gelenleri ile bazı STK temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 70 kişinin katıldığı yemek öncesi kısa bir açıklama yapan Vali Toprak, yemeği uzun zamandır planladıklarını, ancak yoğunluktan dolayı bunu ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi. Vali Toprak, "Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hem yemeğimizi yiyeeceğiz. Hem de varsa Hakkari ile ilgili sorun ve meseleleri tartışacağız" dedi. Yemeğin ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Toprak, Kentin İleri Gelenleriyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement