Haktan Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Haktan Konseri

Haktan Konseri

Kuppa İstanbul, eğlence hayatının deneyimli işletmecileri tarafından, uzun süren hazırlık dönemiyle, keyifli ve eğlenceli bir mekan konsepti oluşturularak kaliteli servisleriyle hizmet üretmektedir.

24.09.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuppa İstanbul, eğlence hayatının deneyimli işletmecileri tarafından, uzun süren hazırlık dönemiyle, keyifli ve eğlenceli bir mekan konsepti oluşturularak kaliteli servisleriyle hizmet üretmektedir. İşletmecilerinin uzun yıllara dayanan eğlence sektörü deneyimi, İstanbul eğlence hayatına yeni bir markayı kazandırdı. Kuppa İstanbul gerek dekorasyonu, gerek teknik donanımı ile misafirlerine kaliteli eğlence vadeden bir konsept olarak tasarlanmıştır.

İstanbul eğlence hayatının yeni eğlence markası olmaya aday Kuppa İstanbul, her hafta sonu ünlü sanatçıların sahne aldığı, kaliteli servis ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerinin buluştuğu nezih bir mekan özelliği taşıyor.

Kuppa İstanbul, profesyonel işletmecilik tecrübesiyle, mutlak müşteri memnuniyetini önceleyen servisler üretmektedir. Misafirlerinin kendilerini özel hissettikleri, ünlü sanatçıların unutulmaz canlı performanslarıyla eğlenirken, lezzetli yemek tatlarını unutamayacakları deneyimler sunuyor.

Eşiniz yada kız arkadaşınızla gönül rahatlığıyla eğlenebileceğiniz, güvenli ve rahat eğlence standardı sunuyor.

Kuppa İstanbul, eğlence sektörünün tecrübe ve öncü markası MES Grup tarafından işletilmektedir.

24 Eylül Cumartesi ve 30 Eylül Cuma günleri düzenlenecek gala programlarıyla, canlı müziğin keyfine doyacaksınız.

24 Eylül Cumartesi Haktan'ın muhteşem canlı performansı ile sezona müthiş bir galayla merhaba diyecek olan Kuppa İstanbul, 30 Eylül Cuma ve her Cuma Cenk Yüksel sahnesi ve müthiş sesiyle müzik ziyafetine doyacaksınız.

Ekonomik fiyatlarla da Kuppa İstanbul tercih edilmeye devam ediyor.

Limitsiz yerli alkol – çerez, cips ve meyve tabağı ile gecenin sonunda konuklara mantı ikramı yapılmaktadır.

Kaliteli ve nezih bir ortamda gerçek İstanbul gece eğlenceleri için Kuppa İstanbul

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Haktan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement