Haldun Boysan, Aydın Boysan'ın oğlu muydu? - Son Dakika
Magazin

Haldun Boysan, Aydın Boysan'ın oğlu muydu?

Haldun Boysan, Aydın Boysan\'ın oğlu muydu?

Ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ölüm haberinin ardından Haldun Boysan'ın rahmetli Aydın Boysan'ın oğlu olduğuna dair haberler gündeme geldi. Bu durumun ardından Aydın Boysan'ın oğlu Burak Boysan'dan açıklama geldi

01.09.2020 16:55  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu ve seslendime sanatçısı Haldun Boysan dizi çekimleri sırasında kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçının ölümü sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğarken arama motorlarındaki yanlış bir bilgi kafa karışıklığa yol açtı.

Bazı arama motorlarında Haldun Boysan'ın mimar Aydın Boysan'ın oğlu olduğu bilgisi, Aydın Boysan'ın tek oğlu Burak Boysan'a zor anlar yaşattı.

'AKRABA DEĞİLİZ'

Ölüm haberinden sonra telefonları susmayan Burak Boysan, sosyal medya hesabından bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Burak Boysan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sabahtan beri tek tek cevap veriyorum herkese. Fakat yetişemiyorum artık. Boysan soyadı Soyadı Kanunu çıktıktan sonra 1930'larda yayınlanan Soyadı Kitabındaki popüler soyadlarından biri. Ankara'da, Konya'da, Akdeniz kıyılarında, Rize Fındıklı'da sayısız Boysan var. Sadece Rize Fındıklı'dakiler yakın akrabamız. Haldun Boysan değerli bir insan belli ki, fakat akraba değiliz maalesef."

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Haldun Boysan, Aydın Boysan'ın oğlu muydu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement