Haldun Dormen'in Gayriresmi Portresi - Son Dakika
Kültür Sanat

Haldun Dormen'in Gayriresmi Portresi

Haldun Dormen\'in Gayriresmi Portresi

Haldun Dormen sahne arkası anılarını anlatıyor.

22.04.2013 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi Kültür Merkezi'nin düzenlediği ve bir Beyoğlu klasiğine dönüşen "Beyoğlu Edebiyat Matineleri" Türk edebiyatının birbirinden değerli isimlerini konuk etmeye devam ediyor. 24 Nisan Çarşamba günü, saat 18.30'da ANAMED'de gerçekleşecek söyleşinin konuğu bu sefer büyük tiyatrocu Haldun Dormen. Dormen'in sahne arkası anılarını anlatacağı söyleşiyi gazeteci Sibel Oral ve Elif Tanrıyar yönetecek.

Yapı Kredi Kültür Merkezi "Beyoğlu Edebiyat Matineleri" kapsamındaki edebiyat söyleşilerine devam ediyor. Her ay, ayın son Çarşamba'sı gerçekleştirilen "Yazarın Gayriresmi Portresi" adlı söyleşi dizisinde gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar Amin Maalouf'tan, Janet Frame'e, Gündüz Vassaf'tan Ian McEwan'a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok ismi konu ediyor.

"Yazarın Gayriresmi Portresi" bu kez yine çok özel bir ismi ağırlıyor; Türk tiyatrosunun duayenlerinden Haldun Dormen "Yazarın Gayriresmi Portresi"nin yeni konuğu oluyor.

Yakın zamanda Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanacak "anılar"ıyla, tiyatroya, sahnelere ve her daim üretmeye adanmış bir hayatın izdüşümlerini kitaplaştıran Haldun Dormen, bu defa sahnenin arkasını meraklı okurla paylaşacak.

Sibel Oral ve Elif Tanrıyar moderatörlüğündeki söyleşi 24 Nisan Çarşamba günü, saat 18.30'da, ANAMED'de (Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi) gerçekleşecek.

24 Nisan Çarşamba

Söyleşi

"Yazarın Gayriresmi Portresi" – Haldun Dormen

Yönetenler: Sibel Oral, Elif Tanrıyar

Konuşmacı: Haldun Dormen

Yer: Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, saat: 18.30

(ANAMED, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi Konferans Salonu, İstiklâl Cad., No:181, Merkez Han, Beyoğlu)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Haldun Dormen'in Gayriresmi Portresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement