Halı Sahadaki Maçta Öldü - Son Dakika
Güncel

Halı Sahadaki Maçta Öldü

Halı Sahadaki Maçta Öldü

İSTANBUL Kartal'da, arkadaşları ile halı saha maçı yaparken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 32 yaşındaki Çağdaş Çakır'ın cenazesi Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde toprağa verildi.

19.11.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Kartal'da, arkadaşları ile halı saha maçı yaparken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 32 yaşındaki Çağdaş Çakır'ın cenazesi Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde toprağa verildi. Çakır'ın ölümünden 25 gün önce geçen 15 Ekim'de Burcu Çakır ile evlendiği belirtildi.

İstanbul'da özel bir sektörde yönetici Çağdaş Çakır geçtiğimiz 15 Ekim günü Burcu Çakır ile evlendi. Çağdaş Çakır, perşembe akşamı iş çıkışı arkadaşları ile birlikte Kartal'ta halı sahada futbol maçı oynarken rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Çağdaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü belirtilen Çağdaş Çakır'ın cenazesi bugün doğum yeri olan Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde gözyaşları arasında Haydar Çavuş Camii'ne getirildi. Öğle saatlerinde yapılan törene Çağdaş Çakır'ın eşi Burcu, annesi, babası akrabaları ile Bandırma Belediye Bakanı CHP'li Dursun Mirza, Belediye Bakan Yardımcısı Ozan Onur ile çok sayıda kişi katıldı.Cenaze töreninde Çağdaş Çakır'ın eşi Burcu ve ailesi taziyeleri kabul etti. Cenaze daha sonra Bandırma Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halı Sahadaki Maçta Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement