Halı sahalar yeniden hizmet vermeye başladı: Futbol oynamayı özlemişiz - Son Dakika
Spor

Halı sahalar yeniden hizmet vermeye başladı: Futbol oynamayı özlemişiz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan halı sahalar, normalleşme sürecinde yeniden hizmet vermeye başladı. Sarıyer'de bulunan bir halı sahada top oynayan Halil Bağış isimli vatandaş, "Futbol oynamayı özledik, sahayı çıkmayı özledik, spor yapmayı ve ter atmayı özledik" dedi.

01.06.2020 23:50  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs önlemleri kapsamında 16 Mart tarihinde kapatılan halı sahalar, normalleşme sürecinde yeniden hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda halı saha futbol maçları yapılmaya başlandı. Sarıyer'de oynanan maçta bir kişinin maske takması kameralara yansıdı. Normalleşme sürecinde açılan halı sahalarda soyunma odaları, duş alanları tedbir amaçlı kapalı tutulacak.

"HENÜZ TALEP ÇOK YÜKSEK DEĞİL"

2,5 ay sonra Sarıyer'de bulunan halı sahasını açarak hizmet vermeye başlayan Hakan Güven, "İşletme olarak faaliyet vermeye başladık. Soyunma odalarını kapalı tutuyoruz. Sıcak su ve duş alanlarını da kapalı tutuyoruz. Gelenler gördüğünüz gibi oynuyorlar. Giyinmiş olarak gelip, giyinmiş olarak geri dönüyorlar. Gün içerisinde her taraf temizleniyor. Henüz talep çok yüksek değil." dedi.

Halı sahalar açıldı ve ilk maçlar yapıldı: Futbol oynamayı çok özledik

"FUTBOL OYNAMAYI, SAHAYA ÇIKMAYI ÇOK ÖZLEDİK"

Futbol oynamayı özlediğini söyleyen Halil Bağış, "Futbol oynamayı özledik, sahayı çıkmayı özledik, spor yapmayı ve ter atmayı özledik. Hatta bugün bir haber aldık. Toplu sporlar yapılmayacak diye. Çok üzüldük. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi'ni aradık. Daha sonra yapılacağını söylediler. Biz de artık özlemimizi gidermeye geldik. Futbol oynarken çok fazla dikkat edebileceğimiz bir şey yok işin açıkçası. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Hiç birimiz de pozitif vaka rastlanmadı. O yüzden sahamız da dezenfektan kurallarına uyuyor. Geçen hafta temizledi, dezenfekte ettirdi. Biz takip ettik. O yüzden bir korkumuz yok." şeklinde konuştu.

Halı sahalar açıldı ve ilk maçlar yapıldı: Futbol oynamayı çok özledik

"ÇEVREMİZDE POZİTİF VAKA OLMADIĞI İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OYNAMAYA GELDİK"

Halı sahalarda en büyük sıkıntının kaleci bulmak olduğu ve pandemi sürecinde kolay kaleci bulabildiniz mi sorusuna Halil Bağış, "Halı sahada en büyük sıkıntı zaten kaleci bulmaktır. Bunu herkes bilir. Biz kaleci bulmakta zorlandık. Bir tane kalecimiz vardı. Bir tanesini son dakika bulduk. Hepimiz birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Hiç birimizin yakınında ve kendisinde pozitif vaka olmadığı için gönül rahatlığı ile oynamaya geldik" diye konuştu.

Halı sahalar açıldı ve ilk maçlar yapıldı: Futbol oynamayı çok özledik
Halı sahalar yeniden hizmet vermeye başladı: Futbol oynamayı özlemişiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Halı sahalar yeniden hizmet vermeye başladı: Futbol oynamayı özlemişiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Şamil: sürrr. Aynen devam.Sizlerin suçu yok.Sizlerin suçu sadece öldüğünüz ile kalmak olacak.Akıllar tutulmuş,insanlar ölümle adeta dans etmeye,flört etmeye,aşk dolu bakışlar atışmaya başlamışlar.Hemde çok yakın zamandan beri.Yani dünden beri.Bir büyük sıkıntı "geliyorum" diyor.Ayak sesleri rap rap geliyor.Gördüklerimiz göreceklerimiz yanında çerez gibi kalacak.Çünkü bu olay ilk çinde başladığı için bize önce haberleri geldi.Yani bilgilenmeye başladık avantaj vardı.Şimdi "yeni normal"ile bunuda kaybetk 1 1 Yanıtla
  • Şevket : Yani bitek alkollü yerler kapalı ter saunasinda hastalık geçmiyor hali sahada avm de geçmiyor lokanta kahve yerinden geçmiyor bitek alkollü yerde bulaşıyor yani yoksa ayrımcılık yok suudi arabistan olmaz bura yanlız kafasına koysun herkez 0 1 Yanıtla

Advertisement