"Halikarnas'a Kendi Tarzımı Yansıttım" - Son Dakika
Magazin

"Halikarnas'a Kendi Tarzımı Yansıttım"

"Halikarnas\'a Kendi Tarzımı Yansıttım"

Halikarnas Club'ın bir bölümünün tasarımını üstlenen Jade Jagger, kulübün açılışı için Bodrum'a geldi.

16.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü isimlerin katıldığı bir düğünle dünyaevine girmişti. Genç kadın, düğünden hemen sonra da soluğu Bodrum'da aldı. Baştan aşağı yenilenen Halikarnas Club'ın Secret Garden bölümünün dizaynını üstlenen ve açılış için Bodrum'a gelen Jade Jagger, GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı...

2001'den beri St.Tropez ve İbiza'da 'Jazebel' adlı partiler düzenliyorsunuz. Ama bildiğim kadarıyla ilk kez bir gece kulübü tasarladınız, değil mi?

Evet, ilk kez bir gece kulübü tasarladım ve bu çok hoşuma gitti. Burada kendi tarzımı yakalamaya çalıştım, bunu da başardığıma inanıyorum. 'Jazebel Sound System' adlı partimi burada da gerçekleştireceğim. Ekibim ile birlikte açılış için de özel bir şov hazırladık.

BABAMLA DA GELMİŞTİK

Halikarnas Club nasıl bir yer oldu; yaptığınız tasarımı anlatır mısınız?

Halikarnas'ta dünya standartlarını tam anlamıyla yakaladık. Yeni Halikarnas için muhteşem Türk tasarımcılar ve mimarlarla çalıştığım için çok mutluyum. Burası ayrıcalıklı bir kulüp ve ismimin yeni VIP bahçesiyle birlikte anılacak olmasından gurur duyuyorum.

Bodrum'u nasıl buluyorsunuz?

Bodrum'u çok seviyorum. Yıllar önce babam Mick Jagger ile Bodrum'a gelip Ahmet Ertegün'ün evinde kalmıştık. Bodrum'u o zamandan hatırlıyorum. Bodrum genel olarak hem Doğu'dan, hem de Batı'dan etkilenen bir yer. Tabii ki Türkiye de... Burası gerçekten iki kültür arasında bir geçit. Ben de Halikarnas'taki tasarımımda bu iki etkiyi yansıtmaya çalıştım.

ŞİŞ KEBAP VE ET YEMEKLERİ!

Türkiye sizin için ne ifade ediyor? Tanıdığınız Türkler var mı?

Bodrum benim için Türkiye'nin geleceğini ifade ediyor. Türkiye de harika, çağdaş bir ülke olması nedeniyle beni kendisine çekiyor. Bu yüzden çağdaş Türkiye'nin bir parçası olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Tabii ki en iyi tanıdığım Türk; Halikarnas'ın sahibi Süleyman Demir. Bir de dediğim gibi, Ahmet Ertegün'ü çok iyi tanırdım.

Türkiye'de yeni bir projede yine sizi görebilecek miyiz?

Şu anda tamamen Halikarnas üzerine yoğunlaşmış durumdayım, başka bir şey düşünmüyorum.

Türk yemeklerini nasıl buldunuz?

Çok beğendim! Özellikle şiş kebap ve et yemekleri çok hoşuma gitti.

ÜNLÜLERİN EKİBİ AÇILIŞA ÇALIŞIYOR

Halikarnas Club'ın sahibi Süleyman Demir, daha birçok sürprizleri olduğunu söylüyor: "Haftanın her günü için farklı bir şov hazırladık, Beyonce, Rihanna, BAFTA Ödülleri, MTV gibi sanatçı, yapım ve organizasyonların arkasındaki yaratıcı ekip; Halikarnas'ın açılışı için iki aydır İngiltere'de hazırlanıyor. Türkiye'de gece hayatında görülmemiş kalite ve zenginlikte bir programla açılıyoruz. Çok özel sanatçılar da konuğumuz olacak."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Halikarnas'a Kendi Tarzımı Yansıttım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement