Halikarnas Disko Yenilenen Yüzüyle Kapılarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Halikarnas Disko Yenilenen Yüzüyle Kapılarını Açtı

Halikarnas Disko Yenilenen Yüzüyle Kapılarını Açtı

Avrupa'nın ve Türkiye'nin, eğlence sektöründeki önde gelen mekanlarından Halikarnas Disko, yenilenen yüzüyle kapılarını dün gece düzenlenen partiyle açtı.

19.07.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın ve Türkiye'nin, eğlence sektöründeki önde gelen mekanlarından Halikarnas Disko, yenilenen yüzüyle kapılarını dün gece düzenlenen partiyle açtı. Tasarımcı Jade Jagger tarafından tasarlanan Halikarnas Disko'nun açılış gecesinde, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Dansçıların şovları geceye damgasını vururken, tatilciler ve turistler de pist alanında çılgınca dans etti.

Bodrum'un Kumbahçe Sahili'nde 1979 yılından beri hizmet veren ve girdiği mali kriz nedeniyle geçen yaz sezonunda kapanan dünyaca ünlü Halikarnas Disko, bu yaz sezonunda kapılarını yeniden açtı. Yenilenen diskonunun açılış gecesine, yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Açılışa, diskonun tasarımını yapan Jade Jagger de katıldı. Jagger, çalınan müzikler eşliğinde dans etti. Sahneye ilk olarak, İngiltere'den gelen ve 5 kadından oluşan 'High On Heels' grubu çıktı. Grup söylediği parçalarla açılış partisine renk kattı. Perküsyon şovunda ise 'Batala Drummers' sahneye çıktı.

LAZER VE HAVAİ FİŞEK ŞOV

Halikarnas Disko'nun vazgeçilmez eğlenceleri arasındaki yerini alan lazer şovları da gecede oldukça ilgi gördü. Bodrum Kalesi'ne lazerle yansıtılan 'Halikarnas' yazısı ilçenin birçok noktasından görülebilirken, izleyenlerden uzun süre alkış aldı. Ayrıca, açılış gecesine özel olarak havai fişek gösterisi yapıldı. Deniz üzerindeki bir tekneden fırlatılan havai fişeklerle yaklaşık 20 dakika süren gösteriyi izleyenler, muhteşem bir görsel şölen yaşadı.

DANSÇILAR YÜREK HOPLATTI

Halikarnas Disko'nun olmazsa olmazı arasına giren dansçıları da gecede yürek hoplattı. Birbirinden seksi dansçı kızlar, gökyüzü dahil olmak üzere, diskonun dört bir köşesinde dans etti. Her köşede ayrı dansçıların yer aldığı gecede, diskonun deniz tarafında bir dansçı kız da balonla havalanarak akrobatik hareketler sergiledi. Balona bağlanarak sarkıtılan ipin ucundaki bir çember içerisinde dans eden dansçı kız büyük alkış aldı.

Açılış gecesinde içeriye giremeyenler ise diskonun sahil bölümünden açılış partisini izlemeye çalıştı. Onlarca kişi sahilde toplanarak, şovları çalınan müzikleri dinledi. İçeriyi görme imkanı bulunmasa da vatandaşlar, sahil bandından saatlerce ayrılmadı.

DESTEK İSTEDİ

1978 yılında Bodrum'a ilk kez geldiğini ve bir yıl sonra küçük bir pansiyon olan Halikarnas'ı disko yaptığını belirten işletmeci Süleyman Demir, "Burayı pansiyondan diskoya çevirdiğim zaman bana çok kızan olmuştu. Zaman geçiyordu ve biz de ona uymak zorundaydık. Böyle bir diskonun, Bodrum'daki geleceğini gördüm. 30 yılı aşkın süredir, amacımız yalnızca eğlendirmek oldu. Bodrum'u ve Halikarnas Disko'yu koruyalım. El birliği ile burayı bir dünya markası yapmak istiyorum. Lütfen sizler de bana destek olun" dedi.

HALİKARNAS'TA PROGRAM

Halikanas'ta, 24 Temmuz'da Dennis Ferrer, 31 Temmuz'da Boy George, 7 Ağustos'ta Paul Oakenfold&Seb Fontaine, 21 Ağustos'ta Above&Beyond, 13 Eylül'de David Morales ve 18 Eylül'de Tom Novy müzikseverlerle buluşacak. Ayrıca sürpriz isimlerinde yaz ayı boyunca Halikarnas Disko'ya geleceği belirtildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halikarnas Disko Yenilenen Yüzüyle Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'
    21:43 Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'

    Eczacıbaşı Dynavit'in başarılı oyuncusu Elif Şahin, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seriyi 2-2'ye getirdikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Ya tamam ya devamdı ve biz devam ettik. Takımca çok güzel bir oyun sergiledik. Takımımla gurur duyuyorum' dedi.

  • Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    21:39 Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Mehmet Arda Saylan'ın kullandığı motosiklet, Hüseyin Çokal Caddesi'nde yoldan dönüş yapmaya çalışan bir otomobille çarpıştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü Saylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi
    21:33 Diyarbakır'da MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenlendi

    Diyarbakır'da Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması gerçekleştirildi. 11 liseden öğrencilerin katıldığı yarışmada, yöresel lezzetler sergilendi. Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul'da düzenlenecek finallere gitmeye hak kazandı.

  • Amasya'da depremden sonra çıkan yangın söndürüldü
    21:30 Amasya'da depremden sonra çıkan yangın söndürüldü

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden sonra Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesiyle alevler güçlükle söndürüldü. Can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası eğitime 1 gün ara verildi
    21:27 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası eğitime 1 gün ara verildi

    Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından il genelindeki eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Ayrıca deprem sonrası evde kalmak istemeyen yurttaşlar, alınan tedbirler kapsamında hazırlanan yurt ve kapalı spor salonlarında misafir edilecektir.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'nin gerçek sorunu gençlerin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır
    21:23 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'nin gerçek sorunu gençlerin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Özel, Türkiye'nin gerçek sorununun, gençlerin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurması olduğunu belirtti. Ayrıca, CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde birinci parti olduğunu ve gençlerin seçimde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

  • Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    21:23 Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Kömürçukuru Mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını başarılı bir şekilde söndürdü.

  • Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler
    21:20 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hayır çeşmesi için su kanalı açarken toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 kişi toprağa verildi.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    21:18 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı öncesinde Bodrum'da koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya, ilgili kurum ve kuruluşlar katıldı. Yarış, Milas-Bodrum arasındaki etaplarda gerçekleşecek ve Pazar günü ödül töreniyle sona erecek.


Advertisement