Halil Altıntop "2014 Yılı, Hedeflerimizi Gerçekleştirdiğimiz Harika Bir Yıl Oldu" - Son Dakika
Güncel

Halil Altıntop "2014 Yılı, Hedeflerimizi Gerçekleştirdiğimiz Harika Bir Yıl Oldu"

Halil Altıntop "2014 Yılı, Hedeflerimizi Gerçekleştirdiğimiz Harika Bir Yıl Oldu"

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop'un Almanya Bundesliga'da Augsburg forması giyen kardeşi Halil Altıntop UEFA'nın sitesine açıklamalarda bulundu.

25.12.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop'un Almanya Bundesliga'da Augsburg forması giyen kardeşi Halil Altıntop UEFA'nın sitesine açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu UEFA'ya yaptığı açıklamalarda Augsburg'un bu sene Bundesliga'da gösterdiği başarılı performansın yanı sıra bir dönem forma giydiği Trabzonspor hakkında da yorumlarda bulundu.

Bundesliga'da formasını giydiği Augsburg'un bu sezon başarılı bir ilk yarı geçirerek 17 maçta, 9 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak, 27 puanla, 6. sırada yer almasına değinen Halil Altıntop ilk yarıdaki başarılı performanslarını sezonun kalanında da devam ettirmek istediklerini söyledi.

Altıntop "2014 yılı, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz harika bir yıl oldu. Ligde ilk devreyi iyi bir noktada bitirdik. Sezonun ikinci yarısında,2014 yılında yaptığımız gibi olabildiğince fazla puan toplayıp, yerimizi korumayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

"TRABZONSPOR'DA GEÇİRDİĞİM İKİ YIL BANA ÖNEMLİ BİR TECRÜBE KAZANDIRDI"

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Halil Altıntop bordo mavililerde geçirdiği iki sezonun kendisine önemli bir tecrübe kazandırdığını belirterek, " Türkiye'de forma giydikten sonra tekrar Bundesliga'ya dönmek istedim. Sonuçta Bundesliga dünyanın en iyi bir kaç liginden biri. Augsburg forması giydiğim için mutluyum. Aslında umduğumuzdan daha iyi bir form grafiği yakaladık. Geçen sezonu 8. bitirdik ve şu anda da işler iyi gidiyor. Finansal açıdan diğer kulüplerden kötü durumda olsak da takım içindeki üst düzey birlik ve beraberlik başarıyı getiriyor" değerlendirmesinde bulundu.

"Galatasaray'da forma giyen kardeşin Hamit Altıntop ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmak ister misin ?" sorusuna Halil Altıntop "Gerçekçi olmak gerekirse Augsburg'un öncelikli hedefi Bundesliga'da kalıcı olmak" diyerek cevapladı.

Milli futbolcu 2014 yılında en unutamadığı an olarak ta 5 Nisan'da Bundesliga'da karşılaştıkları Bayern Münih'i 1-0 yenerek Bavyera ekibinin 53 maçlık serisine son verdikleri maçı söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halil Altıntop '2014 Yılı, Hedeflerimizi Gerçekleştirdiğimiz Harika Bir Yıl Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Depremden dakikalar sonra Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti
    22:17 Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, U dönüşü yapmak isteyen bir otomobile motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olan genç yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.


Advertisement