Haliliye Belediyesinden değerlendirme toplantısı - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesinden değerlendirme toplantısı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı günden itibaren geçen 100 gün içerisinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

12.07.2019 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı günden itibaren geçen 100 gün içerisinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Canpolat, Cumhuriyet Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Haliliye ilçesini hep birlikte yöneteceklerini ve hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, yeni projeleri de hayata geçirmeye başladıklarının söyledi.

İlçenin ihtiyaçlarını tespit etmek için karış karış gezdiklerini anlatan Canpolat, "Karşıyaka Mahallesinde ihtiyaç duyulan semt pazarı, halı saha, basketbol sahası, çok amaçlı salon ve havuz yapımında da projelendirmeye başladık. Kamulaştırma alanı yaptığımız bölgelerde parklar yapacağız. Yeni zabıta karakolu yaparak, hizmetlerin daha hızlı olmasını sağlayacağız." diye konuştu.

Canpolat, Haliliye Belediyesinin tüm birimlerinin iç içe olduğu yeni hizmet binası için de proje çiziminin devam ettiğini yakın bir zamanda yeni bina yapmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesinden değerlendirme toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement