Haliliye'ye yeni meclis salonu - Son Dakika
Politika

Haliliye'ye yeni meclis salonu

Haliliye\'ye yeni meclis salonu

Haliliye Belediyesi, yeni meclis toplantı salonuna kavuştu.

09.11.2020 15:40  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi, yeni meclis toplantı salonuna kavuştu.

Haliliye Belediyesi, yeniliklerini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda son yenilik meclis toplantı salonu oldu. Büyükşehir belediye binasında yapılan meclis toplantıları pandemiden dolayı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi salonuna taşınmıştı. Halen burada devam eden toplantılar pandeminin ardından yeni yerinde yapılacak. Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Salonu ve Yaşam Merkezi kompleksinin en üst katında yer alan yeni meclis salonu açılış öncesi görücüye çıktı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada, "Devteyşti Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Salonu ve Yaşam Merkezi'nin içerisinde bulunuyoruz. Yaşam merkezimizin en üst katı yaklaşık 300 metrekarelik alanda boşluk vardı. Burayı hemen revizyondan geçirdik. Gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdik. Haliliye Belediyemizin bir meclis salonu yoktu. Biz de burada çok modern bir meclis salonu oluşturduk. Pandemi nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde bulunan salonda meclis toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Pandemi sonrası inşallah hep birlikte burada meclis toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Meclis salonumuz Haliliye ilçemize, Haliliye Belediyemize, Haliliye Belediye meclis üyelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardında bölgeden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.


Advertisement