Halit Ergenç Bu Kez Sesiyle Kalbimize Taht Kurdu - Son Dakika
Güncel

Halit Ergenç Bu Kez Sesiyle Kalbimize Taht Kurdu

Oyuncu Halit Ergenç, Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde sevdiği şarkıları İş Sanat sahnesinde seslendirdi

11.02.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş Sanat, geçtiğimiz akşam sezonun büyük merakla beklenen konserlerinden birine ev sahipliği yaptı. Sinema ve televizyon projelerindeki başarısını sahnede de kanıtlayan Halit Ergenç, Türkiye'de bir ilk olan Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde unutulmaz bir performansa imza attı. Bülent Ortaçgil'in "Beni Kategorize Etme" şarkısıyla sahneye çıkan Ergenç, Sessiz Gemi, Kadınım, Resimdeki Gözyaşları gibi hafızalarımızdan silinmeyen şarkıları salonu dolduran coşkulu izleyiciyle birlikte seslendirdi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümleri mezunu olan Ergenç, çok uzun bir aranın ardından sahnede ilk kez şarkı söylemekten dolayı duyduğu sevinç ve heyecanı İş Sanat'a akın eden hayranları ile paylaştı.

Sanat dünyasından ünlü isimlerin ve basının yoğun ilgi gösterdiği konserde şef Serdar Yalçın'ın yönetiminde adeta bir müzik ziyafeti sunan Sinema Senfoni Orkestrası ise Hababam Sınıfı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleşmiş filmlerinin müzikleri ile izleyicileri geçmiş yıllara götürerek nostalji yaşatırken; Görevimiz Tehlike ve James Bond gibi aksiyon filmlerinin müzikleriyle de konserin dinamizmini artırdı. Amerikalı usta kadın caz vokali Nina Simone'un Feeling Good, Frank Sinatra'nın My Way gibi efsane şarkılarına repertuvarında yer veren Halit Ergenç seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Yoğun alkış üzerine tekrar sahneye davet edilen Ergenç, konserin bisini "Haydi İçelim" ve "Ağlamak Güzeldir" şarkıları ile yaparak bir kez daha seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halit Ergenç Bu Kez Sesiyle Kalbimize Taht Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.


Advertisement