Halitpaşa'nın Yolu Bakımdan Geçti - Son Dakika
Güncel

Halitpaşa'nın Yolu Bakımdan Geçti

Halitpaşa\'nın Yolu Bakımdan Geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı'nın Halitpaşa Mahallesi'nde tarım arazilerine ulaşım amacıyla kullanılan yaklaşık 1,5 kilometrelik yolda genişletme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.

15.12.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, mevcut yolda ulaşımın iyi şartlara kavuştuğunu belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa'nın il genelinde yol bakım ve asfalt çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşları konforlu yollarla buluşturuyor. Bu kapsamda Saruhanlı'nın Halitpaşa mahallesinde Elmalıbahçe mevkiinde yaklaşık bir buçuk kilometrelik yolda genişletme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin de incelemede bulundu. Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, "Ulaşımın daha önceleri çok zor olduğu yolda artık arabalarımız ve traktörlerimiz ile rahat bir şekilde ulaşım sağlayabiliyoruz. Mahalle yapılan hizmetlerden çok memnunum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halitpaşa'nın Yolu Bakımdan Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement