Halk Ekmek'te 5 TL'ye Zengin Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Halk Ekmek'te 5 TL'ye Zengin Kahvaltı

Halk Ekmek\'te 5 TL\'ye Zengin Kahvaltı

Ankara Büyükşehir Halk Ekmek Fabrikası, hem hesaplı, hem lezzetli çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı zengin menüsüyle, Başkentlilerin kahvaltı, çay ve kahve saatlerinin vazgeçilmezi oluyor.

07.11.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Halk Ekmek Fabrikası, hem hesaplı, hem lezzetli çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı zengin menüsüyle, Başkentlilerin kahvaltı, çay ve kahve saatlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Kuş sütü eksik menüsünde çaydan Türk kahvesine; tam buğday su böreğinden Karaköy böreğine; peynirden zeytine kadar çeşit çeşit tatlarla misafirlerini ağırlayan Halk Ekmek satış mağazalarında, Başkentliler hem kahvaltı yapıp, hem rahat mekanlarda sohbet etme imkanı buluyor.

MENÜDE YOK YOK

Halk Ekmek Fabrikası'nın, GİMAT Fabrika önü, Gökkuşağı, Dışkapı'da 2 yer ile Çamlıdere ve Batıkent'te bulunan mağazalarında satışa sunulan hem hesaplı hem de lezzetli ürünler, sabah kahvaltıdan, öğlen kahve keyfine ve akşam çay saatine kadar Başkentlilerin ilgi odağı haline geldi.

Halk Ekmek Fabrikası satış mağazalarının menüsünde çaydan Türk kahvesine, latteden, cappuccinoya kadar çeşit çeşit içecekleri yudumlayan; su böreğinden ev böreğine, Karaköy böreğinden tam buğday su böreğine kadar lezzetli yiyeceklerden tadan; beyaz peynirden zeytine, reçelden tereyağına kadar da zengin kahvaltı menüsüyle güne hazırlanan Başkentliler, hesap öderken de sıkıntı yaşamıyor.

5 TL'YE KAHVALTI

Sabah saatlerinde işe veya okula yetişmeye çalışan Başkentliler, artık kahvaltı için ayırdıkları vakti, Halk Ekmek satış mağazalarında geçiriyor. İçinde simit, beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin, tereyağ, süzme bal ve çayın yer aldığı ve fiyatı 5 TL tutan kahvaltı menüsü alabilen Başkentliler, öğle tatillerinde de yine hesaplı su böreğinden Karaköy ve ev böreğine değişik ürünleri tadarken, kahvelerini de yudumlayabilme imkanına sahip oluyor.

Başkentliler, tüm bunların yanı sıra Halk Ekmek Fabrikası'nın 33 değişik ürünü satın alabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Ekmek'te 5 TL'ye Zengin Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement