Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika
Yaşam

Karabük'ten kısa kısa

Karabük\'ten kısa kısa

Karabük'te vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirdikleri halk günü toplantıları, Vali Fuat Gürel başkanlığında devam etti.

23.06.2021 14:19  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirdikleri halk günü toplantıları, Vali Fuat Gürel başkanlığında devam etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarla tek tek görüşen Gürel, kendisine iletilen iş, sağlık ve ekonomik sıkıntıların araştırılarak, kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde çözümü konusunda kurum amirlerine talimat verdi.

Vatandaşlar, çarşamba günleri saat 10.00'da Valilik toplantı salonunda hazır bulunmaları halinde halk günü toplantısına katılabilecek.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ile Karabük Valiliği Açık Kapı Şube Müdürü Emre Erakçaoğlu katıldı.

Safranbolu'da "Hoş geldin bebek" ziyaretleri

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin "Hoş geldin bebek" ziyaretleri sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Köse, Karakaya, Akın ve Aksoy ailelerini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

Ailelerle sohbet eden ve bebeklerle ilgilenen Köse, amaçlarının ailelerin sevinçlerine ortak olmak ve mutlu günlerinde yanlarında olduklarını hatırlatmak olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Karabük'ten kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement