Halk Günü Toplantısında Diyabet Hastası Kızı İçin Yardım İstedi - Son Dakika
Genel

Halk Günü Toplantısında Diyabet Hastası Kızı İçin Yardım İstedi

Halk Günü toplantısında diyabet hastası kızı için yardım istediERZURUM - Erzurum Valiliği tarafından ayın her iki Çarşamba günü yapılan 'Halk Günü Toplantısı' yoğun katılımla gerçekleşti.

28.12.2017 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Günü toplantısında diyabet hastası kızı için yardım istedi

ERZURUM - Erzurum Valiliği tarafından ayın her iki Çarşamba günü yapılan 'Halk Günü Toplantısı' yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda bir baba diyabet hastası kızı için yardım istedi.

Vali Yardımcısı Ünal Coşkun başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü programına vatandaşların yanı sıra ilgili kurum müdürleri de katıldı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar vererek, mağduriyet ve eksiklerin giderilmesini istedi.

Halk gününde Vali Yardımcısı Coşkun'a sorunlarını anlatan vatandaşlar özellikle iş talebi, konut mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

Toplantıda 12 yaşındaki Cemre adlı kızının Tip 1 Diyabet hastası olduğunu ve insülin kullanmak zorunda olduğunu ifade eden Ömer Yazıcıoğlu, kızının sağlık masraflarını karşılamakta ekonomik sıkıntı çektiğini belirtti.

Yazıcıoğlu bu konuda Vali Yardımcısı Ünal Coşkun'dan yardım talebinde bulundu.

Halk Günü Toplantısında Diyabet Hastası Kızı İçin Yardım İstedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Halk Günü Toplantısında Diyabet Hastası Kızı İçin Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement