Halk Gyo Tapu Devir İşlemlerine Başladı - Son Dakika
Güncel

Halk Gyo Tapu Devir İşlemlerine Başladı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (Halk GYO) Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği “Referans Bakırköy” projesinde tapu devir işlemlerine başlandı.

02.04.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (Halk GYO) Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği "Referans Bakırköy" projesinde tapu devir işlemlerine başlandı.

Halk GYO'nun Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, satışı  gerçekleşen bağımsız bölümlerin tapularının alıcılara devir işlemlerine başlandı.

Halk GYO, portföyündeki İstanbul İli Bakırköy İlçesindeki arsaları üzerinde yer alan, "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile toplam satış hasılatı üzerinden Halk GYO'nun payı minimum yüzde 50,5 olacak şekilde ihale edilen Referans Bakırköy projesinde tapu devirleri başladı.

Bakırköy'de satışlarına devam edilen, inşaat kalitesi, konsepti, mimari ve sosyal olanakları bakımından dikkat çeken proje, hem deprem hem de sosyal açıdan güvenli bir sitede yaşama olanağı sunuyor. Ulaşım kolaylığıyla da geniş bir kitleye hitap ediyor.

Toplam inşaat alanı 56 bin 800 metrekare olan Referans Bakırköy, 8 katlı 4 bloktan oluşuyor ve projede ihtiyaca göre 1+0'dan 4+1+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, fitness, hamam, kreş, çocuk oyun alanı, kapalı basketbol sahası  ve kapalı otopark gibi pek çok sosyal olanağa sahip Referans Bakırköy'ün en önemli özelliği ise teraslı bir yapıya sahip olması. Her katta yerleşik dokuya uygun olarak tasarlanan teraslar özellikle 4'üncü  kattan itibaren kullanıcılarına deniz manzarasından maksimum yararlanma imkanı sunuyor. Modern yaşamın tüm gereklerine uygun olarak tasarlanmış evlerde, banyolu ebeveyn suitleri ve yardımcı odaları  tamamen ev sahiplerinin konforu için düşünülmüş detaylar arasında yer alıyor..

Portföyünde ayrıca Dedeman Levent Otel, Eskişehir'de yer alan "Panorama Plus" konut ve Kocaeli Şekerpınar'da inşa edeceği operasyon merkezi projelerini de barındıran Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi projesinin de en büyük paydaşları arasında yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Gyo Tapu Devir İşlemlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement