Halk otobüsü ile çarpışan otomobil 25 metre sürüklendi - Son Dakika
Güncel

Halk otobüsü ile çarpışan otomobil 25 metre sürüklendi

MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde kavşağa kontrolsüz çıkan bir otomobil ile halk otobüsü çarpıştı.

08.03.2020 03:31  Güncelleme: 03:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde kavşağa kontrolsüz çıkan bir otomobil ile halk otobüsü çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, çarpmanın etkisiyle 25 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü 180 promil alkollü çıktı.

Kaza, Yunusemre ilçesi Güzelyurt mahallesinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde seyir halindeki Salih Zeki Kansoy'un (40) kullandığı 45 D 0119 plakalı halk otobüsü, sokak arasından ana yola kontrolsüz çıkan Hüseyin S. (44) idaresindeki 45 KS 351 plakalı otomobile sol kısmından çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs önüne aldığı otomobili yaklaşık 25 metre sürükledi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, otomobil ve otobüste hasar meydana geldi.

Otobüsün şoförü Salih Zeki Kansoy, kazayla ilgili Ben düz yolumda gidiyordum. Yanlış yoldan çıkan araç benim altıma girdi. Allah'tan yolcum yoktu. Frene bastım, korna çaldım, kurtarmaya çalıştım fakat kendisi yola devam etmeye çalıştı dedi.

Trafik polisleri yaptıkları alkol muayenesinde otomobil sürücüsünün 180 promil alkollü olduğunu tespit etti.

Halk otobüsü ile çarpışan otomobil 25 metre sürüklendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halk otobüsü ile çarpışan otomobil 25 metre sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement