Halk Otobüsü Otomobile Çarptı 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Halk Otobüsü Otomobile Çarptı 4 Yaralı

ADAPAZARI'nda halk otobüsü bayram tatiline çıkan ailenin bulunduğu otomobile arkadan çarptı.

25.06.2017 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADAPAZARI'nda halk otobüsü bayram tatiline çıkan ailenin bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Kazada yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.

Kaza saat 10.00 sıralarında, Adapazarı Orhangazi Caddesi'nde meydana geldi. Recep Nacar idaresindeki 54 J 3512 plakalı halk otobüsü kavşakta Muhittin Eski idaresindeki 59 UZ 612 plakalı otomobile arkadan çarptı. Bayram tatiline çıkan ailenin içerisinde bulunduğu otomobil yol kenarına savrulurken, otobüs ise yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Kazada Muhittin Eski, eşi Şehri Eski ve çocukları Dilek Eski ile Yunus Emre Eski yaralandı. Hasar gören araçta sıkışan Şehri Eski ile Yunus Emre Eski'yi itfaiye ekibi araçtan çıkardı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 kişi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halk Otobüsü Otomobile Çarptı 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da evde Hint keneviri yetiştiriciliği yapan şüpheli yakalandı
    13:09 Tekirdağ'da evde Hint keneviri yetiştiriciliği yapan şüpheli yakalandı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir evde iklimlendirme sistemi kurarak saksılarda Hint keneviri yetiştiren bir şüpheli yakalandı. Jandarma ekipleri yapılan aramada kenevir, kenevir tohumu ve ruhsatsız silahlar ele geçirdi.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı
    13:09 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, otomobilin çarptığı kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Sürücü ise gözaltına alındı.

  • Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor
    13:08 Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor

    Karaman'da bulunan 57 mahallede, 31'i kadın 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, şehir merkezindeki muhtar adayı sayısının önceki seçime göre arttığını belirtti. Kadın adayların sayısının da arttığı belirtilirken, en çok adayın bulunduğu mahalle Ahmet Yesevi Mahallesi olarak açıklandı.

  • DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı
    13:06 DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı

    Bolu merkezli Sakarya ve Ankara'da düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' adlı operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 15 şahıs yakalandı. Operasyonlar sonucunda suç unsurları ele geçirildi.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
    13:05 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 89 yaşındaki Mehmet Akyol'a otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Akyol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Beykoz Belediyesi tarafından denize sıfır bir konumda kurulan Yalı Kütüphanesi hizmete açıldı
    13:05 Beykoz Belediyesi tarafından denize sıfır bir konumda kurulan Yalı Kütüphanesi hizmete açıldı

    Beykoz Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yalı Kütüphanesi, zengin koleksiyonuyla 7 gün, 24 saat hizmet veriyor. Boğaz manzarasına karşı modern alanlara sahip kütüphanede aynı anda 120 kişi ders çalışabiliyor. Kütüphanede 11 bin kitaplık bir koleksiyon, Beykoz Kitaplığı yayınları ve İstanbul Kitaplığı Köşesi bulunuyor. Ücretsiz kafeterya hizmeti de sunulan kütüphane, online rezervasyon sistemiyle çalışıyor ve tüm İstanbullulara açık.

  • Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı düzenlendi
    13:05 Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı düzenlendi

    Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınan yazar Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı İzmir Atatürk Lisesi mezunlar derneği tarafından düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı programda, Hanri Benazus'un değeri ve iz bırakma gücü vurgulandı.

  • Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor
    13:04 Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Olay geçen hafta Cuma günü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mahalle sınırları içerisinden geçen Cırcıp Deresinden geçmeyen çalışan 4 kişiden 11 yaşındaki Davut Kara, akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgedeki ekipler, çalışmalarını 7'nci gününde sürdürüyor. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri Suriye sınır hattına kadar olan bölgede yoğun bir şekilde çocuğu arıyor. Su altında ve kıyıda arama çalışması gerçekleştiren ekipler, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi. Olayın geçmişi Olay geçen Cuma günü yaşandı. Bölgede inek otlatan Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., şiddetli bir şekilde akan Cırcıp deresinin kenarında oynarken suya düştü. Akıntıya kapılanlar, derenin ortasındaki sığ bir yerde durmayı başardı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K.'nin annesi Şadiye K. akıntıya kapıldı. Kadın ile 2 kız çevredekiler tarafından kurtarılırken 11 yaşındaki çocuk ise gözden kayboldu.


Advertisement