Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından halk oylaması eğitim toplantısı düzenlendi.

06.03.2017 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı tarafından halk oylaması eğitim toplantısı düzenlendi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Belediye Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 yıllık AK Parti iktidarında Suşehri'ne güzel hizmetler yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini söyledi.

Suşehri halkının her zaman Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini belirten Yüksel, şunları kaydetti:

"Bu destek 16 Nisan 2016 tarihinde de devam edecektir. İnanıyorum ki, bu eğitim toplantımız aynı zamanda 16 Nisan'ın startı olacaktır. Artık bundan böyle 16 Nisan'a kadar her kapıyı çalacağız ve destek isteyeceğiz. İnanıyorum ki, 15 yıldır AK Parti'ye destek veren Suşehri ve vadi ilçeleri, 16 Nisan'da da bu desteği verecektir. Özellikle 15 Temmuz'da bir tarih daha yazan bu millet, 16 Nisan'da da bir tarih yazacaktır."

Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen de 16 Nisan halk oylamasının startının verildiğini ifade ederek, "Bizler halkımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar destek veren halkımız, bu desteğe devam edecektir." dedi.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce de 2002 yılından bugüne kadar vadi halkının AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakki Güroğlu ve halk oylaması eğitmeni Eyüp Demir, katılımcılara halk oylaması çalışmalarında yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verdi.

Toplantıya, AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanı Caner Kara, Suşehri, Gölova ve Akıncılar ilçe parti yönetimleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement