Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve TBMM 22. dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" diyeceğini açıkladı.

16.03.2017 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve TBMM 22. dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" diyeceğini açıkladı.

Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, PKK, DEAŞ, PYD ve FETÖ gibi birçok terör örgütü ve bunların arkasında olan dış güçlerle mücadele ettiğini belirtti.

Türk milletinin son 15 yıl içinde tarihinin en kritik aşamalarından geçtiğini ancak anayasa değişikliği halk oylamasının bunların hepsinden önemli olduğunu dile getiren Koçak, şunları kaydetti:

"İşte bunu dost da, düşman da böyle bildiği için Referandum kampanyası dünya çapında yürüyor. Kanada'dan Avustralya'ya, Afrika'dan Japonya'ya kadar. Bütün dost ve düşmanlar tetikte Referandum'un sonucuna etki etmek için çalışıyorlar. Hiç bir şey yapamayanlar Türk kardeşleri için dua ediyorlar. Yedi düvel ve içimizdeki uzantıları 'hayır' için eşi benzeri görülmemiş oyunlar, desiseler kuruyorlar. Referandum Türkiye'de değil, sanki oralarda yapılacak. Biz 'Evet' için yollardayız. Ama elbette değerli millet evlatlarından 'hayır' diyenler de olacak. Bundan daha tabii bir şey olamaz. Ama ülkesine savaş açmışlar dışında hain olanlar yok, farklı düşünenler var. Bizler 'Evet' için gecemizi gündüzümüze katarken, hayır diyenleri de asla hor görmeyeceğiz. Ülkemde ihtiyaç olan birlik ve huzur için üslubumuza dikkat edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement