Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

ERZİNCAN AA) - Erzincan'da faaliyet gösteren 28 sivil toplum kuruluşu (STK), 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için "evet" oyuna destek vereceklerini açıkladı.

16.03.2017 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZİNCAN AA) - Erzincan'da faaliyet gösteren 28 sivil toplum kuruluşu (STK), 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için "evet" oyuna destek vereceklerini açıkladı.

Erzincan Öğretmenevi salonunda bir araya gelen STK üyeleri adına açıklamada yapan Birlik Vakfı Şube Başkanı Prof. Dr. Erdal Akpınar, Türkiye'nin istikbali için "evet" diyeceklerini belirtti.

Akpınar, 28 sivil toplum kuruluşunun milli ve manevi değerler etrafında birleştiğini ifade ederek, "Platformumuz bir yılını geride bıraktı. Bu süre zarfında gerek ilimiz, gerekse ülkemiz çok önemli gelişmelere sahne olmuş, platformumuz bu süreçte üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu sivil toplum anlayışı ekseninde hakkıyla yerine getirmeye çalışmıştır. Kanaatimiz odur ki, darbeler görmüş, muhtıralara maruz kalmış, 28 Şubat'ı yaşamış, en son ise 15 Temmuz'da katledilme pahasına göğsünü tanklara siper etmiş aziz milletimiz her şeyin farkındadır. Ülkemiz için hayati öneme sahip olan bu anayasa değişiklik paketi kısır ve basit siyasi çekişmelere kurban edilmemelidir. Yeni anayasa ile yarınlarımız çok daha aydınlık olacaktır. Bizler, bu referandumda istikbalimiz ve istikrarımız için 'evet' diyeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için 'evet' diyeceğiz. Sizleri de 'evet' demeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement