Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can, halk oylamasına ilişkin, "Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin almış olduğu kararın yanındayız, bu karar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

19.03.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can, halk oylamasına ilişkin, "Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin almış olduğu kararın yanındayız, bu karar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Can, Adapazarı ilçesinde bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Büyük Birlik Partisinin her zaman vatan, millet, din ve devleti siyasi varlığının gerekçesi olarak gören büyük ve köklü bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

Kamplaştırıcı, ayrıştırıcı, ötekileştirici dil, hal ve tavırdan herkesin uzak durması gerektiğini belirten Can, şunları kaydetti:

"Hayır tercihinde olanlar da evet tercihinde bulunanlar da bu memleketin evlatlarıdır. Herkesin tercihine saygı duyulmalıdır. Karşıt tercih sahiplerine şiddet ve baskı asla kabul edilemez. Bununla ilgili önlem ve tedbirleri almak devletin ve bizatihi hükümetin asli görevidir. Referandum sonucu ne olursa olsun Türkiye her sahada büyük bir yenilenme ve reform çağını başlatmak zorundadır. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin almış olduğu kararın yanındayız, bu karar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement