Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, halk oylamasına ilişkin, "Karabük halkı, her daim bizlerin yanında oldu ve bu halk oylamasında da ülkesini, milletini düşünerek 'Evet' mührünü basıp, üzerine düşeni yapacaktır.

31.03.2017 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, halk oylamasına ilişkin, "Karabük halkı, her daim bizlerin yanında oldu ve bu halk oylamasında da ülkesini, milletini düşünerek 'Evet' mührünü basıp, üzerine düşeni yapacaktır." dedi.

Karabük'te esnaf ziyareti yapan Milletvekili Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kalk oylaması çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiklerini, teşkilat kademeleri ile birlikte kapı kapı, mahalle mahalle gezerek herkese yeni anayasanın Türkiye'ye huzur ve refah getireceğini anlattıklarını söyledi.

Halkın çok büyük teveccühü olduğundan bahseden Uysal, şöyle konuştu:

"Hem ilçeleri dolaşıyoruz hem de mahallelerimize, köylerimize gidiyoruz, hem de şehir merkezinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Gitmediğimiz, ayak basmadığımız yer yok. Zaten bu konuda başarılı bir teşkilatız. Gördüğümüz, Türkiye'nin önünü açacak, istikrarı huzuru getirecek bir cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimize, bu anayasanın değişikliğine halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği yönündedir. İnşallah 16 Nisan'dan itibaren 17 Nisan'da Türkiye'nin önü açılacak, yeni bir sürece gireceğiz. Biz daha hızlı büyüyeceğiz, daha hızlı kalkınacağız. Halkımız buna inanıyor, net ifadeler kullanıyor. Karabük halkı, her daim bizlerin yanında oldu ve bu halk oylamasında da ülkesini, milletini düşünerek 'Evet' mührünü basıp, üzerine düşeni yapacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement