Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kavak ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

06.04.2017 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kavak ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" oyu için destek istedi.

Köktaş, Kavak ilçesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle yaptığı toplantının ardından Kavak Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda ziyaretlerde bulundu.

Anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgi veren Köktaş, halk oylaması sonucunda Türkiye'nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Özellikle iş adamları, sanayiciler için güven ve istikrarın çok önemli olduğuna işaret eden Köktaş, "Yeni sistemle bu zamana kadar görülen olumsuzluklar, koalisyonlar tarihe gömülecek. Tek başlı yönetim anlayışıyla siyasi belirsizlikler ortadan kalkacak. Güven ve istikrar sürekli hale gelecek." dedi.

Avrupa ülkelerinin halk oylamasında "hayır" çıkması için akla hayale gelmeyen işler yaptıklarını ifade eden Köktaş, "Memleketimizin, milletimizin bekası için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. 16 Nisan halk oylaması memleketimizin bekası, milletimizin geleceği için bir fırsat. Bu anlamda sandıktan büyük oranda 'evet' çıkması için tüm imkanlarımızı kullanalım." diye konuştu.

Köktaş'a ziyaretlerinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ile partililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement