Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Artvin'de düzenlenen Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

15.07.2018 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de düzenlenen Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu ve Artvin Belediyesi organizasyonunda 21 ilden 25 takımın katılımıyla gerçekleştirilen şampiyona geleneksel düzenlemeli dal ve geleneksel düzenlemesiz dal olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Geleneksel düzenlemeli dalda, Artvin Anadolu Lisesi Gençlik Spor Kulübü birinci, İzmir Bayraklı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ikinci, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Gençlik Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Geleneksel düzenlemesiz dalda ise birinciliği Erzurum Turizm Kültür Gençlik Spor Kulübü, ikinciliği Hakkari Colemerg Gençlik Spor Kulübü, üçüncülüğü Diyarbakır Karapınar Halk Eğitim Merkezi Gençlik Merkezi Spor Kulübü elde etti.

Şampiyona sonrası yarışmaya katılan tüm takımlara madalya ve katılım belgesi, dereceye giren ekiplere de para ödülü ve kupaları verildi.

Şampiyonayı Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu, bazı kurum müdürleri, davetliler ve vatandaşlar izledi.

Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement