Halk Üniversitesi Ko-Mek'ten Anlamlı Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Halk Üniversitesi Ko-Mek'ten Anlamlı Müzik Ziyafeti

KO-MEK müzik usta öğreticilerinin 41 Burda AVM'de sergiledikleri muhteşem müzik dinletisi dinleyenler tarafından tam not aldı.

20.09.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) bir taraftan mesleki ve sanat eğitimlerine devam ederken, diğer taraftan da branş tanıtımlarına tüm hızıyla devam ediyor. KO-MEK'te müzik usta öğreticisi olarak görev yapan İsmet Yıldız, Adil Perktaş, Nihat Çolak, Mehtap Güzel Sürmeli, Refik Ugurtan ve kursiyerimiz Gökmen İlmen tarafından ilimizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan 41 Burda AVM'de iki gün boyunca müzik ziyafeti verildi. Dinleyenlerden büyük beğeni alan müzik dinletisinde iki gün boyunca enstrüman eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Genç yaşlı birçok vatandaş tarafından dinlenen müzik şöleninde AVM'yi ziyaret eden vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı.

USTA ÖĞRETİCİLER KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Talep olması halinde 12 ilçede açılması planlanan müzik gurubu branşlarında başvurular tüm kurs merkezlerinde devam ediyor.

Alanında uzman Usta Öğreticiler tarafından verilen bağlama, keman, ney ve gitar branşlarında dersler verilmektedir. Geride bıraktığımız dönemde 1647 kursiyere eğitim veren KO-MEK yeni dönemde yapılan tanıtımlarla bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyor. Kentin birçok noktasında yapılan tanıtımlar sonrasında binlerce kişiye ulaşan KO-MEK yeni dönem için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Üniversitesi Ko-Mek'ten Anlamlı Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı
    10:02 İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı

    Van Gölü'nde yaşayan ve binlerce insanın geçim kaynağı olan inci kefali balığının tatlı sulara göçü nedeniyle uygulanan 3 aylık av yasağı başladı. İnci kefali göçünün en yoğun olduğu yerlerden biri olan Erciş Balık Bendinde önlerine çıkan engelleri adeta uçarcasına aşarak görsel şölen de oluşturan balıklar için fotoğraf çekmeye gelen Cihat Öztunç, 'Erciş Balık Bendi, Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biridir. Baharın gelmesiyle çayımız coştu. İnci kefali göçümüz yakında başlayacak. Bu sebeple 15 Nisan ve 15 Temmuz arasında inci kefali göçü için av yasağına uyarak sadece seyredelim. Balık göçünü eşimizle, ailemizle, dostumuzla seyrederek çok keyifli vakitler geçirebiliriz. Bu güzel alanda güzel vakitler geçirip inci kefali av yasağına uyalım' dedi.

  • Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi
    10:02 Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi

    Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı konu alan 'Sanatın Çocukları' adlı resim sergisine imza attı. Sergi, büyük beğeni topladı.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı
    09:58 Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı

    Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak göreve başladı. Fatma Ayan ve Fatma Dorla, mazbatalarını alarak Tuğrul Mahallesi ve Çömelek Mahallesi'nde muhtarlık görevine başladı. Ayan ve Dorla, kadınların seçme ve seçilme hakkını kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini belirtti. İkinci sıraya yerleşen Dorla, köyünde eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını ifade etti.


Advertisement