Halkbank Genel Müdürü Arslan'ın Başkan Polat'ı Ziyareti - Son Dakika
Ekonomi

Halkbank Genel Müdürü Arslan'ın Başkan Polat'ı Ziyareti

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

06.06.2018 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konuk Arslan, Başkan Polat'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinden başarılar diledi.

Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, kamu bankalarının ülke ekonomisinde çok önemli bir yeri bulunduğunu belirtti.

Kamu bankalarının sadece kar eksenli değil aynı zamanda ülke ekonomisi ve piyasaların daha canlı olması için de çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Polat, "Son dönemde konut piyasasının canlanması, sektörün canlanması ve vatandaşın avantaj elde etmesi için kredilerin aşağı çekilmesinin temelinde kamu bankalarımız bulunmaktadır. Rabbim gücümüzü kuvvetimizi artırsın, çünkü biz hep birlikte Malatya'yız, hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.

Kentte bulunmaktan mutlu olduklarını belirten Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ise şehrin ülkemizin önde gelen bölgelerinden biri olduğunu ifade etti.

Halk Bankası olarak bu yıl 80. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını anımsatan Arslan, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda ülkemizin önde gelen şehirlerini ziyaret ediyoruz. Ramazan ayı olması nedeniyle de müşterilerimizle iftar programımız olacak. Müşterilerimizin dertlerini, sorunlarını dinlemeyi ve onlar için neler yapabiliriz, bunun çalışmasını yapacağız. Kamu bankaları ülkemizde ekonominin büyümesi, gelişmesi için çok önemli fonksiyonlar üstlenmekte. Büyükşehir Belediyemiz ile bankamız çok yakın ilişkilere sahip. Biz inanıyoruz ki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon, iletişim ne kadar güçlü olursa ülkemize o kadar fazla katkı sağlar ve kaynakları verimli kullanma imkanına sahip oluruz."

Yapılan konuşmaların ardından Polat, Arslan'a ziyaretin anısına bakır semaver ile kayısı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Halkbank Genel Müdürü Arslan'ın Başkan Polat'ı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement