Halkkart'ı Kadınlara Anlattı - Son Dakika
Güncel

Halkkart'ı Kadınlara Anlattı

Halkkart\'ı Kadınlara Anlattı

Mehmet Ali Çiçek, Ertuğrul köyünde seçildiğinde uygulamaya koyacağı 'Halkkart' ve 'Sağlık Evleri' projelerini kadınlara anlatmayı tercih etti.

13.03.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül belediye başkan adayı Mehmet Ali Çiçek, Ertuğrul köyünde seçildiğinde uygulamaya koyacağı 'Halkkart' ve 'Sağlık Evleri' projelerini kadınlara anlatmayı tercih etti. Köy kadınları, anlatılanları soğuğa rağmen köy meydanında toplanarak merakla dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altıeylül ilçesi belediye başkan adayı Mehmet Ali Çiçek, Ertuğrul köyü kadınları ile sohbet etti, seçildiğinde uygulamaya koyacağı 'Halkkart'ı ve 'Sağlık Evleri'ni kadınlara anlatmayı tercih etti. Küçük ve yoksul bir köy olan Ertuğrul'da köylü kadınları, soğuk havaya rağmen meydanda toplanıp Çiçek'i merakla dinlediler. Çiçek, 'halkkart' ile yoksul ailelere her ay 300 lira tutarında destek olunacağını bildirdi. Çiçek, "Bu yardımın adaletli bir şekilde ve gerçek hak sahiplerine ulaşması için büyük bir özen göstereceğiz. Yardım yapılacak kişileri köyün imamı, muhtarı, bakkalı ve halkın arasından seçilecek temsilcileden oluşacak bir heyet belirleyecek. Bu kartlar, sadece gıda, kırtasiye, yakacak gibi ihtiyaçlar için kullanılabilecek" bilgisini verdi. Çiçek, Ertuğrul köyü muhtarı Adem Özaydın'dan da köyün sosyal durumu hakkında bilgi aldı. Altıeylül belediye başkan adayı Dr. Mehmet Ali Çiçek, köy kadınlarına sağlık alanındaki projelerini de anlattı. Çiçek, birbirine yakın köylerin hizmet alacağı Sağlık Merkez'lerinde uzman hekimlerle ücretsiz sağlık hizmeti verileceğini bildirdi. Çiçek, sağlık işletmesi konusunda deneyimli olduğunu, bu projenin uygulanabileceğini vurguladı. Çiçek, CHP'nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Sami Sözat'ın da, 'Halk Eczanesi' sözü olduğunu, bu eczanelerde temel ilaçların ücretsiz verileceğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkkart'ı Kadınlara Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement