"Halo Dayı" Yaşama Veda Etti - Son Dakika
Güncel

"Halo Dayı" Yaşama Veda Etti

"Halo Dayı" Yaşama Veda Etti

Oyuncu Sönmez Atasoy geçirdiği kalp krizi nedeniyle bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

15.12.2011 17:48  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CENAZE ANKARA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Bugün saat saat 00.15'de yaşama veda eden oyuncu Sönmez Atasoy'un cenazesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden saat 16.00'da Ankara'ya götürülmek üzere alındı. Morg önündeki törene Isparta Valisi Memduh Oğuz, Hastane Başhekimi Tuğrul Sezer, 'Sakarya Fırat' dizisinin oyuncuları ve teknik ekip katıldı. Dua sonrası konuşan Vali Memduh Oğuz, güzel bir insanı sonsuzluğa uğurladıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Öyle inanıyorum ki bütün Türkiye merhum sanatçımızı seviyor. Bir insana genel sevgi çok az bulunur. Merhum Sönmez bey böyle sevgiye ulaşmış bir kişidir. Eğer bir toplumun tamamı bu kadar seviyorsa o kişi güzel insandır. Biz böyle güzel bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vilayetimizde böyle bir insanın varlığı bizim için şerefti. Sonsuzluğa uğurlarken ona yüce Allah'ın rahmetini temenni ediyorum. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Aramızdan bir Ispartalıyı uğurluyoruz. Isparta Valisi olarak Isparta'nın güzel misafirine sonsuzluk yolunda Allah'ın rahmetini diliyorum. Ruhu rahmetlerle dolu olsun."

Daha sonra oyuncu Atasoy'un cenazesi, polis eskortu eşliğinde Isparta Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Ankara'ya doğru yola çıkarıldı. Bu sırada dizi ekibi Atasoy için uzun süre alkış tuttu. Afyonkarahisar'da bekleyen bir ambulansla Ankara'ya götürülecek olan Atasoy, yarın öğle namazını müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Halo Dayı' Yaşama Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement