Haluk Koç'tan Burma'ya Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Haluk Koç'tan Burma'ya Destek Ziyareti

Haluk Koç\'tan Burma\'ya Destek Ziyareti

CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr.Haluk Koç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret etti.

04.01.2012 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret etti.

Yanında bulunan CHP İl Başkan Vekili Mustafa Polat başta olmak üzere İlkadım, Atakum ve Canik İlçe Başkanları ile eski milletvekili Suat Binici ve partililerinde katılımı yapılan ziyarette konuşan Milletvekili Haluk Koç, "Ben Sayın Erdoğan Tok ve Sayın Süleyman Kaldırım'ı Samsun Milletvekili sıfatımla görevleri bittiğimde arayıp, verdikleri hizmetlerden dolayı tebrik etmiştim. Siyaset ahlakı, üslubu, adabı bunu gerektirir. Onlar raconu bile bilmiyorlar" dedi.

"Bunların başka işi gücü yok mu?" dedirtecek kadar ve daha seçimlere 2.5 yıl varken, AK Parti'li yöneticilerin Atakum'a saldırmalarının altındaki esas derdin, kendi içlerindeki huzursuzluğu ve kaynamayı örtbas ederek, dışarıya yansıtmamak olduğunu, bu nedenle sürekli dışarı karşı saldırgan bir tutum takındıklarını ileri süren Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç, "AKP'lilerin akılları, fikirleri Atakum'da. Gece Atakum'la yatıyorlar, gündüz Atakum'la kalkıyorlar. Bu 2009 seçimlerinde aydınlık Atakumlunun, ilçelerinin daha fazla kararmasına için vermemesinden, kendilerine hizmet etmesi için tekrar CHP'li metin Burma'yı seçmesinden kaynaklanmaktadır. 2014 seçimlerinde de aynı sonucun çıkacağından bizim kuşkumuz yoktur" diye konuştu.

Hiç bir yönetimin ve iktidarın ebedi olmadığını, AK Parti'nin çöküş sürecinin ise başladığını, bazı eski örneklerde olduğu gibi parti başkanlarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması ile daha da netleşeceğini kaydeden Milletvekili Koç, "Benim AKP'li arkadaşlara tavsiyem bunu göz önüne alarak kendi işlerini yapmalarıdır. Zamanı gelince Metin Burma her şeyin hesabını Atakum halkına verir. 2009'da bu karanlık kuşatma nasıl kalktıysa ve seçimi CHP kazandıysa yine aynısını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Şimdi hizmet zamanıdır. Bıraksınlar Metin Burma işini yapsın. Başkan Burma önümüzdeki dönemde çok daha güzel ve modern bir Atakum'u halkın beğenisine sunacaktır. Kimsede onu sahipsiz sanmasın, arkasında halk var, biz varız" şeklinde konuştu.

CHP İl Başkan Vekili Mustafa Polat, AK Parti iktidarının muhalif belediyeler üzerindeki baskıyı kaldırması gerektiğini belirtti.

Başkan Metin Burma ise şöyle onuştu: "Ben herkesin belediye başkanıyım, hiç bir zaman ayırım içinde olmadım. Buraya bilgi almak için gelenlere memnuniyetle seve seve bilgi veririm. Atakum Karadeniz'de bir yıldız gibi parlıyor. Bundan herkesin gurur duymasını isterim. Çamur atmadan, kötülemeden siyaset yapmak gerekir. Biz, her zaman akla, vicdana, adalete uygun işler yapıyoruz. Tüm benliğimizi ve zamanımızı çalışmaya verdik. Çok iyi projelerimiz var. 2012'yi boş polemiklerle geçirmek istemiyoruz. Bu yıl Atakum'un yılı olacak. İktidarın da bu konuda bize yardımcı olmasını istiyorum. Seçim zamanı geldiğinde kim ne söyleyecekse söyler, şimdiden böyle seçim ortasındaymış gibi yapılan söylemleri tasvip etmiyorum. Ben ve çalışma arkadaşlarım kendi işimize bakıyoruz. Benden ve bizden yana kimsenin bir endişesi olmasın. Sayın Koç başta olmak üzere, burada bulunan herkesin yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor. Sosyal demokratların belediyecilik anlayışının farklı olduğunu, kaynaklarını nasıl doğru ve yararlı biçimde kullandığını herkes gördü, bundan sonra da görecektir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haluk Koç'tan Burma'ya Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement