Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Anadolu Rock'ın efsanesi Haluk Levent, son dönemin modasına uyarak yatak pozu verdi, sosyal medyayı salladı.

15.04.2019 10:31  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AHBAP Genel Başkanı olarak sayısız insana yardım eden Haluk Levent, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Levent, son olarak yatak pozu ile sosyal medyayı bir birine kattı.

ODTÜ BAHAR ŞENLİKLERİNİN İPTALİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Kısa süre önce ODTÜ'nün geleneksel bahar şenliklerinin iptal edilmesine yönelik yaptığı paylaşım ve çağrıyla, büyük bir hareketin öncülüğünü üstlenen Haluk Levent, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

'BENİM NEYİM EKSİK'

Genellikle yardım çağrılarıyla sosyal medyada büyük bir kitlenin dikkatini çeken Levent, esprili paylaşımlar yapmayı da aksatmıyor. Bu kez de dünyaca ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu yatak pozu akımına rock yıldızı da katıldı. Yatakta çekilmiş fotoğrafını paylaşarak: ''Sayfama "yatak pozu sosyal medyayı salladı" haberleri düşüyor. Başka sanatçılar yatakta şuh pozlar verirken bana gelince "sen abimizsin sen bizdensin" vs.. Benim neyim eksik ha neyim?? Bu sebeple saat 10 dakika sonra yatak fotosu paylaşıyorum.'' dedi.

Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

"ARTIK BENİM DE YATAK POZUM VAR"

Paylaşımın devamına; ''Artık benim de bir yatak pozum var. Yarın sabah Magazin sayfalarında yerimi alacağımı umud ediyorum . Vallahi çok uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir şeydi sonunda oldu…'' şeklinde not düştü.

Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

ERKEK TAKİPÇİLERİNİN TEPKİLERİNE MARUZ KALDI

Yatak paylaşımının ardından erkek takipçilerinin yaptığı yorumlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Levent, bunu da '' Oğlum size ne oluyor ? İyi misiniz ?'' şeklindeki paylaşımla dile getirdi.

Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı
Haluk Levent\'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Son Dakika Güncel Haluk Levent'in Yatak Pozu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Memleketim: Bunuda adam zannetmistim. Biraz ciddi ve örnek olun. 4 34 Yanıtla
  • MAZBATA: Mazbatayı verin artık 22 7 Yanıtla
  • TheTurk : Bu adam tüm haksızlıklara karşı geldiği için bazı koyunlardan tepki alıyor. Dik dur eğilme Türk gençliği seninle Haluk Levent 24 3 Yanıtla
  • Asabi : Bu sanat dunyasi varya yakinda banyo yaparken tuvaletdeykende resim atarlarsa şaşirmayin 13 9 Yanıtla
  • Kayserili Gurbetçi: Iyilik Meleği daima arkandayım sanattada insanlıktada kendini ispat ettin. Adanalı yiğit Türk evladı 19 2 Yanıtla Hade bee: Adanalımıymış Haluk abi ! Mümkünatı yok adanadan böyle adam çıkmaz. Göçmendir dedeleri kesin. 0 0
  • Adamsın: Ne yaparsan yap geldiği yeri unutmayan içinde insan fakir mazlum gariban ve hayvan sevgisi olan adam gibi adam vesselm gerisi hikaye 13 2 Yanıtla
  • eren: çok güzel yaaaa 13 1 Yanıtla
  • dobraadam: bu olmamış Haluk 0 12 Yanıtla
  • Muhtar: Senin yerin ayri kalbi guzel insan .Bu hayatin kefenle bitecegini billen .melek kalpli Adam.sen cok yasa 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement