Haluk Levent 'Fazla Şaapma'ya Konuk Oldu... - Son Dakika
Güncel

Haluk Levent 'Fazla Şaapma'ya Konuk Oldu...

Haluk Levent \'Fazla Şaapma\'ya Konuk Oldu...

Türk rock müziğinin başarılı ismi Haluk Levent Gergedan Yapım'ın sahneye koyduğu Ömür Özdemir'in stand up gösterisi 'Fazla Şaapma'ya konuk oldu.

28.02.2018 08:43  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en dikkat çekici ismi Ömür Özdemir'in ilginç sorular ve eğlenceli şovuyla Duru Tiyatro sahnesinde ağırladığı Haluk Levent kendisi hakkında hiç bilinmeyenlerini anlattı.

HAYRANLARIM HEP ERKEK OLUYOR

Dünyada ve Türkiye'de rock rock müzik yapanların kadın hayranları olduğunu söyleyen Haluk Levent " Rock starların hep kadın hayranları oluyor. Benim şansıma ise konserlerimde önde hep erkekler oluyor baba diye bağırıyorlar" dedi.

PARTİYLE İŞİMİZ OLMAZ DEDİLER

Ahbap platformunun ilk kurulduğunda siyasi duruşu olmayan bir parti olduğunu ancak insanların bizim partilerle işimiz olmaz deyip yardıma yaklaşmadığını söyleyen Haluk Levent "Biz örgütlendik ama örgüt demeye korkuyoruz dememeye çalışıyoruz. Eskiden Ahbap partiydi siyasi durusu yoktu ama insanlar partimi deyip bizim işimiz olmaz diyorlardı" dedi.

YARDIM GECESİNDE GÖZALTI

Şehit bir polis memuru için düzenlenen yardım gecesinde yaşadığı bir anısını kahkahalarla anlatan Haluk Levent " 15 yıl önce şehir bir polis memuru için yardım gecesinde sahne aldım ama imza eksikliğinden dolayı beni orada da göz altına aldılar" dedi.

POLİS KORKUSUNA TAKSİYLE KAÇTIM

Kendisini izleyenler arasında yer alan Hakan Yılmaz ile de yaşadığı bir anısını anlatan Haluk Levent " Hakan yılmazın programına gittim. Ama benim imza atma durumlarım olduğu için gerilerek gittim. Normalde cuma günleri adliyeye gidiyorum bir şey var mı yapmam gereken diye soruyorum. O haftada konser yok diye gitmedim adliyeyeİki telsizli konuk gördüm gittim yanlarına medya görmesin beni çıkarken dedim. Bir şeyler içermisiniz dedim programdan sonra beraberiz zaten dediler. Program devam ederken ben arkadan taksiyle kaçtım sonradan öğrendim ki adamlar yemek görevlileriymiş" dedi.

O GÜNLERİ İYİ Kİ YAŞAMIŞIM

Yaşadığı acılardan sonra toparlandığını ve iyi ki o günleri yaşamışım dediğini söyleyen Haluk Levent " Yaşadığınız acılardan sonra toparlanmışsanız, güçlü hissediyorsanız kendinizi artık sevmeye başlıyorsanız o acıları iyi ki yaşamışım diyorsunuz. Ben hayatımdan 5K'yı çıkarttım. Bunlar kin, kapris, kompleks, kibir ve kıskançlık" dedi.

ADINI ARATMAK EZİKLİKMİŞ

Fenomenler tarafından Twitterda kendi adını aratanların ezik olduğuna yönelik söylemler dolaştığını söyleyen Haluk Levent " Acaba bende öylemiyim acaba diye düşünmeye başladım. Sonrada bu ne kadar saçma bir şey diye düşündüm ve kendi adımı aratmaya başladım. Bana ulaşmak isteyenleri bu sayede görmeye başladım" dedi.

Kısa bir süre önce kurulmasına karşın başarılı sonuçlara imza atan Bostanlıspor, bu kez de genç bayanlar takımıyla Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti.

İzmir Masa Tenisi Genç Bayanlar Kulüpler Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor'un ardından 2. olarak Türkiyer Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Bostanlıspor'un başantrenörü Mustafa Şaşmaz, "Kısa bir süre önce çalışmalarımıza başladık. Yıldızlar kategorisindeki kızlarımızla gençler kategorisine tecrübe kazanmak amacıyla katıldık ve başarılı olduk. Şimdi hedefimiz Mayıs ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Gençler Masa Tenisi Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmak. Masa Tenisinde Karşıyaka'da tek kulübüz. Tüm gençleri Bostanlıspor'da masa tenisi oynamaya davet ediyoruz. Erkeklerde de çok yetenekli çocuklarımız var. Hepsinin yaşları küçük. Ama en kısa sürede onlardan da çok iyi dereceler bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haluk Levent 'Fazla Şaapma'ya Konuk Oldu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement