Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu - Son Dakika
Magazin

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay için anıt mezar yaptıracağını söyleyen ünlü şarkıcı Haluk Levent'in çağrısı büyük yankı buldu. Neslican'ın anıt mezarı için toplanan bağışlar 6 aileye daha umut oldu.

22.09.2019 10:45  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tümör nedeniyle sol bacağı kesilen ve dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, önceki akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Neslican'ın her daim yanında olan Haluk Levent, bugün ve yarın vereceği konserlerinin geliriyle bir anıt mezar yaptıracağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

BİRÇOK KİŞİ ARADI

Haluk Levent'in bu adımı yanıtsız kalmadı. Levent, anıt mezar için çok sayıda kişinin kendisini aradığını yine Twitter hesabından duyurdu.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

"SEVİYORUM LAN SİZİ"

Levent, "Anıt mezar için çok arayan oldu. Mermercisi, heykeltraşı , mimarı.. Hiç para harcatmadan üstlendiler. İsimlerini yakında açıklayacağım. Bu konserlerden gelen gelir şu an AHBAP'ların ilgilendiği 6 aile için harcanacak. Duygulandım. Argo söylicem özür dilerim! Seviyorum lan sizi." paylaşımını yaptı.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Rizeli Neslican Tay'ın cenazesi bugün öğleden sonra toprağa verilecek.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu
Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu
Haluk Levent\'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

Son Dakika Magazin Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Takipci: Adamsin Haluk Levent Adam !!! Seviyoruz lan seni. Cansin 24 2 Yanıtla
  • Yaralı yürek: Insanlık nereye geldi koyun can derdinde kasap et derdinde haluk levent madem o kadar duyarlı birisin ölüm ve cenaze olduğunda müzik çalınmaz yüksek ses ve gürültü yapılmaz oysa senin konserine biraz daha kişi gelsin diye anıt mezar yatıracaksın yazıklar olsun insanlarin ölümü ve hastalığı hayati üzerinden nasıl nemalanırım hesabindasiniz allh kimseye evlat acısı vermesin ama unutmayın etme bulma dünyası bir gün aynısını yaşarsanız bu gibi reklam haberi yapan habercileri kınıyorum 3 16 Yanıtla Mrt: Ne mal bi seysin ya. Nerden biliyosun adamın ne düşündüğünü de yargılıyorsun sanami kaldi yargılamak.ayrıca en azından digerleri gibi sadece bir paylaşım yapıp üzgünüz diyerek tamam benden çıktı demiyor 8 2
  • Fatih: Abartmakda ustumuze yok 7 12 Yanıtla
  • Meknı cennet olsun : Al-lah RAZI OLSUN haluk abim...Allah iyilerin sayısını artırsın amin inşallah 18 1 Yanıtla
  • Şu ölüleri rahat bırakın artık: Kimsenin ismini bilmediği yüzlerce kişi hastanede kanserden ya da daha kötü bir hastalıktan ölüyor...Bu kadar abartma nedir çözemedim..Allah rahmet eylesin.. 7 9 Yanıtla suat genç: doğru diyorsun, günde binlerce kişi kanserden veya benzer hastalıktan ölüyor, şehitler veriliyor bu kadar gündem olmuyor. şehitler için anıt mezar yaptırmayı aklına getirmez ama buna anıt mezar yaptıracak. 0 1
  • Yeter: Anıt mezar nedir ya boş işlerlerle ugraşmayın 3 8 Yanıtla
  • Kardeş payı: Keşke devletimizin başına geçsen güzel insan. 8 3 Yanıtla Haluk beye: Haluk beyi takdir ediyorum ama umarım sonunda siyasete atılmaz çünkü yaptığı herşeyin amacı olduğu belli olur 5 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement