Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak - Son Dakika
Güncel

Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak

Şarkıcı Haluk Levent, dördüncü kez kansere yakalanan ve dün akşam yaşam mücadelesini kaybeden Neslican Tay için bugün ve yarın vereceği konserlerin geliriyle bir anıt mezar yaptırma sözü verdi.

21.09.2019 15:31  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tümör nedeniyle sol bacağı kesilen ve dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Neslican'ın her daim yanında olan Haluk Levent, bugün ve yarın vereceği konserlerinin geliriyle bir anıt mezar yaptıracak.

BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü şarkıcı ve AHBAP derneğinin genel başkanı Haluk Levent, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Neslican Tay'ın hayatını kaybettiği hastaneye giderek acılı aileye destek oldu. Levent aynı zamanda Neslican'ın Rize'de olacak olan cenaze töreni için hastane önünden araç kaldırttı.

Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak

"NESLİCAN'A ANIT MEZAR YAPTIRACAĞIM"

Levent, tüm bunların yanı sıra Twitter hesabından herkesi duygulandıran bir paylaşım yaptı. Şarkıcı paylaşımında "Bugün Bandırma, yarın Ankara konserlerimi iptal edemiyorum. Şöyle bir karar aldım. Bu iki konserin gelirinden Neslican'abir anıt mezar yaptıracağım. Kanser illeti ile savaşan tüm canlara örnek olsun onun mücadelesi. Ailesine de sözünü verdim. Siz de şahitsiniz!"

Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak

PROFİL FOTOĞRAFINA NESLİCAN'I KOYDU

Başarılı şarkıcı tüm bunların yanı sıra Twitter hesabından profil fotoğrafını da Neslican Tay'a sarılırken çekilen bir fotoğrafını yaptı. Yıllardır yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden şarkıcının bu ince düşüncesi de takipçilerinden tam not aldı.

Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak

Son Dakika Güncel Haluk Levent, vereceği 2 konserin geliriyle Neslican Tay için anıt mezar yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Beni Yorma: TÜRKİYE Nin Yada KANSER İle Savasan İNSAN Larin ANİT Mezara İhtiyaci Yok.Rehabilitasyon Merkezleri Ve KANSER Arastirma Merkezlerine İhtiyaclari Var.Birakin Artik Su Taslastirmalara Anitlastirmalara.TAS ANİT Yapacaksaniz HASTANE Yapin Gercek ANİT Hastanelerdir. 19 3 Yanıtla
    hakikat: AYNEN KATILIYORUM dİLİNE SAGLIK 0 0
  • Bir fani: Abartmayı seviyoruz milletçe. 6 15 Yanıtla
  • güll: bu da kurnaz baktıki sanatçılık devri bitti bari roobin hood olıyim 3 15 Yanıtla
    Diken: Sen daha cenin iken bu adam hep böyleydi 7 1 as: boş insansın 4 2
  • Zeynep: Giden gitti ne yazık. Anıt mezara verecegin parayı başka hastaların tedavisine versen daha isabetli olur.. 15 3 Yanıtla
  • Karamel: Oyle yapiyorki millet konserine gitsin ordan para toplasin belese getirsin niye kendisinin parasi yokmu da konser sen sonra yapayom diyor sanki simdi parasi yok 5 7 Yanıtla
  • Altun23: Baba ne yaptın ya şehitlere anıt mezar yapılmıyor bir işinde suyun çıkarmayın 2 9 Yanıtla
  • Hasan: Cok degerli Sanatci dir Haluk 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement