Haluk Levent,'yaşam Tadında Aylık Buluşmalar'a Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Haluk Levent,'yaşam Tadında Aylık Buluşmalar'a Konuk Oldu

Medicana International İstanbul Hastanesi ve Yaşam Dergisi işbirliğinde her ay düzenlenen ’Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar’ etkinliği, rock müziği sanatçısı Haluk Levent’i ağırladı.

26.03.2018 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana International İstanbul Hastanesi ve Yaşam Dergisi işbirliğinde her ay düzenlenen 'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' etkinliği, rock müziği sanatçısı Haluk Levent'i ağırladı. Katılımcılara hayatından hikayeler anlatan Haluk Levent, hasta ve hasta yakınlarına moral verdi, sorularını yanıtladı ve sevilen şarkılarını söyledi.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, toplumun önde gelen isimleri ve ünlülerini konuk eden 'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' etkinliğine rock müziğinin sevilen sanatçısı Haluk Levent konuk oldu. Medicana International Hastanesi konferans salonunda, Yaşam Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe sanatçı Haluk Levent, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır, meclis üyeleri, hasta ve hasta yakınları, hastane yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Sağlık hizmetinin yanı sıra hasta ve refakatçilerine, kültür sanat buluşmalarıyla moral vermek, farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlik katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Sanatçı Levent, hayatından anlattığı hikayelerle ile katılımcıların yüzlerini güldürdü. Sanatçı Levent, sohbetin sonuna doğru söylediği şarkılarla katılımcılara güzel anlar yaşattı.

"Sosyal sorumluluk projelerine destek veriyorum"

Bu tür projelere elinden geldiğince katılmaya çalıştığını belirten Haluk Levent, "Arkadaşlara söz verdik. Hazır İstanbul'dayken böyle bir durum oluştu. Bugün gelmeye karar verdik. İnsanların biraz morale ihtiyacı var. Bizlerde, onlarla beraber sohbetler ediyoruz, şarkılar söylüyoruz. Güzel oluyor. Şu anda AHBAP Türkiye'nin genel başkanıyım. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Türkiye'nin yaklaşık 54 şehrinde örgütlendik. Diğer şehirlerde temsilciliklerimiz var. İnsanlar için güzel şeyler yapıyoruz. Sadece hastalarla ilgili çalışmalarımız yok. Aynı zamanda kadına şiddet, çocuk tacizi, yeşil çevre, nükleer santral gibi sorunlara el atmaya çalışıyoruz. AHBAP olarak Ankara'da, geçtiğimiz hafta Gazeteci İsmail Saymaz'ın konuk olduğu kadına şiddet konferansı düzenledik. Yakında bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Müzik çalışmaları konusunda bilgi veren Sanatçı Levent, 1 aya kadar yeni albümün çıkacağını söyledi.

"Pop ve arabesk müzik söylemezdim"

Bir sanatçının başarılı olabilmesi o müziği yaşaması gerektiğini ifade eden Sanatçı Levent, "O yaşamadıktan sonra o sanatçı başarılı olamaz. Bu sadece sanatta ya da müzikte değil, her meslekte bu durum aynı. Söylediğin şarkıları felsefe olarak yaşıyorsan zaten üstünde durur. Ben pop müzik söyleyemezdim. Arabesk müzik söyleyemezdim. Çünkü yaşam tarzım arabesk değil. Söyleyeceğin müzik seni yansıtacak. Senin yaşam biçimine uygun olacak. Rock sonuçta bir felsefedir. Sadece yırtık kotla ve uzun saçla yapılacak bir şey değildir. Bu nedenle neyi yaşıyorsan onu yapacaksın" şeklinde konuştu.

Etkinliği organize edenlerden Durin Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Peker, "Yaşam Tadında Aylık Buluşmaları, yaklaşık 2 yıldır Medicana International İstanbul Hastanesi ile birlikte yapıyoruz. Hasta ve hasta yakınlarına moral olsun istek. Hastanede olur mu olmaz mı? diye ilk başta karşı çıktım. Sonrasında o kadar güzel şeyler başardık ki. Müzik, sevgi ve dostluk her şeye iyi geliyor. Bugün burada Haluk Levent'i ağırlamak bizi mutlu etti. Kendisi yüce gönüllü bir insan. Bizleri kırmadı ve ekibi ile beraber burada" diye konuştu.

Etkinliğe katılan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır ise "Burada vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Hastalara bu duyuruyu yapmanın ayrı bir özelliği olduğunu düşünüyorum. Hastalığın tedavisinin bir kısmı müzik ve söyleşi olsa gerek. Bu da insanları rahatlatmanın bir özelliğidir. Onu yapmak böyle toplantılardan geçiyor. Haluk Levent çok iyi bir sanatçımız. Benim gençliğimde müziğe başlamıştı. Sesini, yapısını ve kişiliğini takdir ettiğimiz bir sanatçımız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Haluk Levent,'yaşam Tadında Aylık Buluşmalar'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement