Haluk Levent, Yeni Albümünün Müjdesini Sosyal Medya Hesabından Verdi! - Son Dakika
Magazin

Haluk Levent, Yeni Albümünün Müjdesini Sosyal Medya Hesabından Verdi!

Yıllardır yeni albüm çıkarmayan ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla yeni bir albüm çıkaracağını açıkladı. Levent, "Herkesin single yaptığı dönemde 17 şarkılık albüm yaptım." dedi.

15.05.2019 19:49  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde kurucusu olduğu AHBAP platformu ile kendisini yardım faaliyetlerine adayan şarkıcı Haluk Levent, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı 17 şarkılık bir albüm yaptığını açıkladı.

"HEPSİNİ DİNLERSİNİZ İNŞALLAH"

Sevenlerine müjdeyi Twitter hesabından veren Levent,"Herkesin single yaptığı dönemde 17 şarkılık albüm yaptım. Haftaya cuma günü tüm şarkıları dinleyeceksiniz... 5-6 yıldır albüm yapmıyordum. O yılların hatırına hepsini dinlersiniz inşallah" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, Yeni Albümünün Müjdesini <a class='keyword-sd' href='/sosyal-medya/' title='Sosyal Medya'>Sosyal Medya</a> Hesabından Verdi!

"SEVECEKSİNİZ BUNA EMİNİM"

Albümle ilgili detayları da paylaşan ünlü şarkıcı, "Elfida' , 'Yollarda bulurum seni' ve 'Uçak yaparım' yeni düzenlemeleriyle albümde. 14 tane daha önce hiç hiç duymadığınız şarkılar var. Seveceksiniz buna eminim..ilk klip çalışmamız "ülenn" eğlenceli bir şarkı.. O da aynı gün yayınlanacak albümle birlikte.." dedi.

Haluk Levent, Yeni Albümünün Müjdesini Sosyal Medya Hesabından Verdi!

Son Dakika Magazin Haluk Levent, Yeni Albümünün Müjdesini Sosyal Medya Hesabından Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adıyamanlı: bırak bu işleri adıyamana gel tövbe et zikirle uğraş 0 2 Yanıtla
  • .: Neyine tövbe edecek adam insanlara yaptıklarıyla cennetlik olmuş zaten.bunun gibi 50 adam olsa ülke ne kadar güzel olur.onun takdirini görecektir o zaten. 1 0 Yanıtla
  • Sivas: Zorböle ne güzel söylemişsin insan sınıfında 1 numara diye ama o senin sınıfında 1 numara insan sınıfında değil 0 0 Yanıtla
  • Zorbole: Adiyamanlilar istnbul fatihte Aksaray'da gel bak bakalım togbemi etmişler imanlarını mi kaybetmişler terbiyesiz insan haluk levent adam sınıfında 1 numaradır 0 0 Yanıtla

Advertisement