Hamamönü Yeni Bir Kitap Kafeye Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Hamamönü Yeni Bir Kitap Kafeye Kavuştu

Hamamönü Yeni Bir Kitap Kafeye Kavuştu

Altındağ Belediyesi’nin restore ederek Ankara’ya kazandırdığı Hamamönü’nde yapımı tamamlanan kitap kafe, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katıldığı törenle hizmete açıldı.

30.11.2018 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi'nin restore ederek Ankara'ya kazandırdığı Hamamönü'nde yapımı tamamlanan kitap kafe, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yeni Dünya Vakfı bünyesinde hizmet vermeye başlayan kitap kafenin açılışını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Açılışa Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de katıldı. Kitap okumanın önemine vurgu yapan Bakan Pakdemirli, bilinçli nesillerin yetişmesinde bu tür mekanların önemli rol oynadığını ifade etti.

Hamamönü'nün Ankara'da kültür, sanat ve edebiyatın merkezi haline geldiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Tiryaki, bu tür mekanların çoğalmasını dilediğini belirtti. Başkan Tiryaki'ye kendilerine gösterdiği duyarlılık sebebiyle teşekkür eden Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ise açtıkları bu kültür ocağıyla birlikte Hamamönü'nde artık daha çok kitap okunacağını dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hamamönü Yeni Bir Kitap Kafeye Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement