Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi - Son Dakika
Magazin

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, ince beliyle takipçilerini büyüledi. Alkan'ın bazı takipçileri, güzel oyuncuyu photoshop yapmak ile suçladı.

04.09.2018 21:50  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babası Hamdi Alkan'ın "Ölçüyü kaçırma kızım" uyarılarını dikkate alan Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini büyüledi.

"PHOTOSHOP YAPTIĞIN BELLİ OLUYOR"

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı takipçilerinden tam not alan Zeynep Alkan'ın bazı takipçileri tarafından da eleştiri yağmuruna tuttu. Alkan'ın takipçisi "Photoshop ile taşı yamultmuşsun belimi incelticem diye. Sen zaten zayıf görünüyorsun böyle şeylere ihtiyacın yok." dedi.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olarak dünyaya geldi. İstanbul'da doğmasına rağmen aslen Hataylıdır. Zeynep Alkan'ın bir tane de Ayşe isminde kız kardeşi vardır.

Alkan, 12 yaşındayken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okuduğu sırada bazı tiyatro oyunlarında yer aldı. Bunun yanı sıra Zeynep Alkan 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı olarak viyola eğitimi de aldı. Renkli kişiliği ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 19 yaşındaki Alkan, güzelliğiyle de göz dolduruyor.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Fakat Hataylıdır. Yönetmen ve oyuncu olan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün büyük kızlarıdır.

Zeynep Alkan'ın Ayşe adında bir kız kardeşi vardır. Star TV de Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide rol almaktadır. Gedikpaşa Anadolu Lisesinin 10/B sınıfın şımarık kızı Emoji yani Emel karakterini canlandırmaktadır. 12 yaşında iken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okurken bazı tiyatro sahnelerinde yer aldı. iki yıl Kadıköy Devlet Konservatuvarında yarı zamanlı viyola eğitimi aldı.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi

Renkli kişiliği ile sosyal medya da vine videolarından dolayı fenomen olmuş bir kişidir. Annesi ile babası ayrı olup, Hamdi Alkan ikinci evliliğini yaparak Selen Görgüze ile evlendi.

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi
Hamdi Alkan\'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi

Son Dakika Magazin Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan İnce Beliyle Takipçilerini Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Salih : Soyunmaktan başka ne özelliğin var acaba 19 2 Yanıtla
  • Bülent ŞAHİN: Daha 20 yaşındaymış. Tabii ki beli ince olur. Bir çocuk doğursun , yaşı 30-40 olsun o zaman da bakalım ince kalabiliyor mu bu kadar??? 17 3 Yanıtla
  • bey: allah evladinda hayirlisini versin arsizini verince bunun gibi oluyor 13 0 Yanıtla
  • Salih: Vatana millete ne faydası var 12 1 Yanıtla
  • Lokman : Namus önemli 13 0 Yanıtla
  • gürbetci: bunlarla ugraşmayın bu dana gözlü kızı görmek istemiyoruz 7 4 Yanıtla KADİR BEY: Senin gibi öküz değil hiç olmazsa bir genç kıza bu gibi ihtamda ancak senin öküzler bulunabilir kızın özel hayatı sanane davar 4 2 Salim: Adamın yorumundan sanane siğır 1 2
  • Kedi: Yaşından büyük gösteriyor ve nedense çok itici bir aurası var hiç de çekici değil sırf gözü renkli diye yüceltmeyin önüne geleni çok komik gerçekten 7 2 Yanıtla
  • Wow: Hedef 2023. Ülkenin fişini çekicekler. 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement