Vicdansız Koca, Resmi Nikahsız Hamile Eşini Otomobilden Attı - Son Dakika
Güncel

Vicdansız Koca, Resmi Nikahsız Hamile Eşini Otomobilden Attı

Resmi nikahı olmayan kocası tarafından otomobilden atılan hamile kadın, hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan hamile kadın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, eşini otomobilden atan vicdansız koca, kayıplara karıştı.

20.05.2019 08:58  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da resmi nikahı olmayan kocası tarafından otomobilden atılan 3 aylık hamile kadın,olay yerine gelen polisin ambulans çağırması üzerine hastaneye kaldırıldı. Kadın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, gözü dönmüş koca kayıplara karıştı.

OTOMOBİLLE GEZERKEN TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay Adana'nın Çukurova ilçesi, Karslılar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, resmi nikah olmadan C.Y. ile evlenen 3 aylık hamile A.E. (32), dün otomobil ile gezmeye çıktı. Ancak gezerken C.Y. eşini kıskandığı için aralarında tartışma çıktı.

HAMİLE EŞİNİ DARP EDİP OTOMOBİLDEN ATTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası C.Y. eşini darp edip otomobilden aşağı attı. Bunun üzerine hamile kadını gören vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis kadın hamile olduğu için ambulans çağırdı.

HAMİLE KADININ DURUMU İYİ

Kadın, olay yerine gelen ambulans ile Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlı ise polis tarafından her yerde aranıyor.

Vicdansız Koca, Resmi Nikahsız Hamile Eşini Otomobilden Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vicdansız Koca, Resmi Nikahsız Hamile Eşini Otomobilden Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Digorlu: üzülmesine üzüldüm ama bir yandan iyi olmuş demek isterim . Kızlarımız neden böyle kendilerini bedavadan harcıyorlar. Evli değilsin nişanlı değilsin neden adamla yatıp bir de hamile kalıyorsun. Böyle ayılar ile yatarsan sonu bu olur 16 2 Yanıtla fırtına: KIzın durumunu bilmiyoz yani tehditmi etti adam yoksa evlenecem diye kandırdı ve zorlan sahip olup hamile bırakıp çocuk doğunca evlenecezmi dedi. Yoksa kadın zor durumda kaldıda bu yaratığamı muhtaç kaldı. Bilinmezlik var şimdilik. 0 0
  • hepiciğinize karşı: Ulan birde bu hayvanın soyu devam edecek bu kadın yüzünden. Böyle magandaların bi tarafını kesecen sokağa salacan. 7 3 Yanıtla
  • selin: eşi ya da kocası olduğunu nereden çıkardınız? eş olması için nikah şart değil mi? erkek arkadaşı yazabilirdiniz 6 3 Yanıtla mamut: Demekki imam nikahıyla işi götürmüş adam. Çok varki böyle. 4 2
  • vatandaş: eğitim şart, ahlaklı bir topluluk olmaktan iyice çıkmışız. 9 0 Yanıtla
  • nerozxr: bu kadın milleti inan bazen dayağı hakediyor ne işin var senin elin herifiyle 7 2 Yanıtla
  • Salih : Nikahsız birlikte yaşamak da nedir? 8 0 Yanıtla
  • Tamam adam vicdansız: Ama kadında da biraz beyin olmalı değil mi? 7 0 Yanıtla
  • ÇılgınSofi: Akepelilerin para muslukları kesilince imam nikahlıları atmaya basladılar. 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement