Hamile kadın koronavirüse yakalandı! Önce bebeğini sonra da hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Hamile kadın koronavirüse yakalandı! Önce bebeğini sonra da hayatını kaybetti

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören ve 6 aylık hamile olan, 42 yaşındaki Ebru Us Aykaş'ın bebeği operasyonla alınarak yoğun bakım servisine yatırılmıştı. Olaydan 6 gün sonra Hakim Aykaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

05.05.2021 15:30  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa 14'üncü İş Mahkemesi Hakimi Ebru US Aykaş'ın koronavirüs testi 23 Nisan'da pozitif çıktı. 6 aylık hamile olan Hakim Aykaş, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Bursa Şehir Hastanesi'ne yatırıldı.

Yoğun bakıma kaldırılan Aykaş'ın bebeği, 29 Nisan'da gerçekleştirilen operasyonla anne karnından alındı. 6 aylıkken dünyaya gelen bebek, yoğun bakıma alındı. Hakim Aykaş, tedavisinin 12'nci gününde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hakim Ebru Us Aykaş'ın ölümü, Bursa Adliyesi'nde görev yapan memur ve çalışanları yasa boğdu. Hakim Aykaş'ın cenazesi, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesine gönderildi.

Koronaya yakalanan hamile hakim, bebeği alındıktan sonra hayatını kaybetti

ADLİYEDEN TAZİYE MESAJI

Bursa Adliyesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan taziye mesajında, "Bursa 14'üncü İş Mahkemesi Hakimi Ebru US Aykaş tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde 05.05.2021 tarihinde vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ordu İli Ünye ilçesinde defnedilecek olup, merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Koronaya yakalanan hamile hakim, bebeği alındıktan sonra hayatını kaybetti

HSK BAŞKANVEKİLİNDEN BAŞSAĞLI MESAJI

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili ve İkinci Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Değerli meslektaşımız, Bursa Hakimi Ebru US Aykas'ın vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, ailesinin, yakınlarının ve yargı camiasının başı sağolsun" dedi.

Hamile kadın koronavirüse yakalandı! Önce bebeğini sonra da hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Hamile kadın koronavirüse yakalandı! Önce bebeğini sonra da hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Maçkalı Ömer: hakim olduğuna göre kimbilir kimin ahını aldı boşuna değildir 12 46 Yanıtla OMAR: Hakim değil de gozun bi anne olarak gorsaydı . 16 0 Sevda deniz: Keşke biraz insan olmaya çalışsanız çok büyük konuşuyorsun yarın senin annen bacın evladın lurse ona böyle yazdıklarında anlarsın ayıp ama cokkk ayip 16 0 Numan : Allah ne diyor ölulerinizi iyilikle yad edin senin bu şekilde konusman insanlık dışı 6 0 Tuncay61: Sizi insanlığın haysiyet ve şerefine davet ediyorum varsa tabi. 4 0 Ömercik: Sen insanmısın be 2 0
  • Karadeniz : Allah rahmet eylesin,Ailesine Sabırlar versin inşallah 18 0 Yanıtla
  • Üzgün: Allah geride kalanlara sabır versin , Mekanı cennet olsun 17 0 Yanıtla
  • Candan: öLÜMÜN YAŞI YOK MALESEF 16 0 Yanıtla
  • GALİBA..: Bu illet hastalık daha çok iyi insanları götürüyor. Mekanı cennet olsun. 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement